15. tammikuuta 2017

Valkoisen silkkipaperin esikot


Yhteistyö: Huiskula*

Vuoden vaihteen jälkeen tulee AINA paitsi tarve sisustaa kotia raikkaammaksi, mutta myös päästä ihailemaan kevätkukkia. Olkoonkin, ettei keväästä voi vielä millään mittarilla puhua, pienet suloiset kääpiöesikot (Primula vulgaris) tuovat kuitenkin kevään väkisinkin mieleen.


Tällaiselle keväästä voimaa ammentavalle ihmiselle keväisiä kasveja ja kukkia ei vain voi olla liikaa. Esikot, leikkotulppaanit ja pian jo ruukkusipulikasvit. Jesh! Ei tässä millään pysty olemaan intoilematta edessä olevasta keväästä!


Tähän aikaan kaupoissa myytäviä esikoitahan on monen värisiä keltaisesta pinkkiin ja violettiin ja punaiseen ja moniin väreihin niiden väliltä. Valkoinen on kuitenkin yllätys, yllätys se oma suosikkini! Näiden esikoiden muoviruukut laitoin ensin pieniin muovipusseihin (koska kastelu!) ja sitten käärin valkoista silkkipaperia niiden ympärille. Paikkansa ne hetkellisesti löysivät korista, jonne ne vuorasin vielä lisäsilkkipaperilla.


Potted primroses are the first Spring flowers among cut tulips. Even though it really is not any kind of Spring in Finland yet, these plants bring a hint of sunshine indoors already. And that is something!

* esikot saatu Huiskulasta.

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kaunista!
  Kiitos tästä oivallisesta vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikot on söpöisiä ja pieniä kevätfiiliksen tuojia!

   Poista
 2. Esikot tuovat kevään! <3
  Niiden tuoksukin on niin suloinen. Ja tuo silkkipaperi on ihan mahtava idea! Mä olen tänä vuonna ihan myöhässä, täytyykin mennä esikko-ostoksille pikapikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne väkisinkin ajatukset saa kevääseen <3 Ihan mahtavaa, että kevät on nyt edessä eikä takana :)

   Poista
 3. Kivasti raikastaa esikoita tuo silkkipaperi, antaa niille ihan uutta nostetta. Pyörittelin viikonloppuna käsissäni joitain uutuus-esikkoja, olisikohan ollut nimeltään vintage esikko, mutta jostain syystä jätin ne sitten kuitenkin ostamatta. En tainnut olla vielä tarpeeksi keväässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoilla on keväinen kaiku :) Olkoonkin, että eletään täystalvea!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig