17. joulukuuta 2016

Kokedamahyasintit


Joulun kukat ovat usein hyvin perinteisiä. Oma suosikkinini on hyasintti, senpä vuoksi sen kanssa tulee pelattua eniten. Tänä jouluna lähestulkoon kaikki hyasinttini olen käärinyt sammaleeseen. Siinä perinteinen kasvi saa aivan uuden lookin.


Kokedamatyyppisessä hyasinttipallerossa kasvi otetaan ruukustaan ja karistellaan hieman multaa pois (mitä vähemmän multaa, sitä pienempi sammalpallo). Kostean sammalen sitomiseen on helpointa käyttää ohutta rautalankaa ja sen päälle vaikka jotain kaunista koristenarua. Väriä elämäänsä haluava käyttää neonpunaista nauhaa ja luonnollisempaa lopputulosta etsivä juuttinarua.


Nämä voi laittaa esille isolle tarjottimelle muiden joulukoristeiden kanssa tai pöydälle sellaisenaan tai ripustaa vaikka roikkumaan. Kastelen kokedamahyasintteja pari kertaa niiden olemassaolon aikana upottamalla ne hetkeksi veteen tai vaihtoehtoisesti suihkuttamalla. Nämä kuvissa rennosti makoilevat sammalpallot on tehnyt Hanna Kurtti kukkakauppa Florannasta.

This Christmastime I've been all over the moon about kokedamahyacinths. I love the modern look what mossball gives to this very traditional plant. They are also pretty easy to do!

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig