14. joulukuuta 2016

DIY-viirit joulupuuhunMinulta kysyttiin, kuinka nuo Järvenpään kukkatalon stailauksen pienet valkoiset viirinauhat on tehty. No, pitkästä aikaa otin ompelukoneen esille ja surautin sillä. Leikkasin valkoisesta, tavan kopiopaperia hieman vahvemmasta paperista pieniä viirejä ja ompelin ne koneella kuin kangasta ikään.Aina viirien välissä vedin lankaa ompelematta sen verran jotta sain kivat välit. Homman haasteellisin osuus oli saada tämä hentoinen nauhaviritelmä pysymään siistinä sotkeentumatta itseensä. Hyväksi keinoksi osoittautui kieputella se sitä mukaa rullan ympärille, kun valmista tuli.


Mustat viirinauhat olivatkin sitten TODELLA helpot tehdä. Järvenpään kukkatalossa on myynnissä mustaa liitutaulukontaktimuovia. Leikkasin siitä sekä isoja että pieniä viirejä. Tein tämän niin, että sain juuttinarun ujutettua viiripuoliskojen keskelle ja painoin vain viirit toisiinsa kiinni. Halusin niihin vielä vähän enemmän liitutaulufiilistä, joten sotkin niihin sormilla hieman liitua. Nämä aion joulun jälkeen ripustaa lasten huoneeseen, niin paljon niihin tykästyin.

Joulu on niin parasta aikaa askarteluille. Kumpa sille(kin) olisi vain enemmän aikaa!

* musta liitutaulukontaktimuovi saatu Järvenpään kukkatalosta.
(Tällä viikolla -20%.)

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tosi kiva idea! Mä askartelen lähes aina, kun yhtään aikaa on. Se on jotenkin niin pään nollausta. Meni monta vuotta, että tein vain lasten kanssa. Nykyään on onneksi aikaa omillekin jutuille. Kyllä sullakin kohta on enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmastikin totta, että jossain vaiheessa sitä omaa aikaa vaan alkaa oleen pikkasen enemmän...

   Poista
 2. Hyvä idea todellakin! Viirinauha näyttää tosi kivalta joullupuussasi ja etenkin tuo musta on houkuttelevan helpon kuuloinen tehdäkin. Kaunis stailaus muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se musta on todella nopea ja helppo tehdä. Ja näyttääkin vielä kivalta :)

   Poista
 3. Söpöt viirit, ne sopivat juhlaan kuin juhlaan. Kunpa olisikin aikaa askartelulle...vai pitäisiköhän harkita ammatinvaihtoa, jotta voisi tehdä sitä päivittäin 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammattiaskartelijat saa luoda joka päivä uutta ja kaunista. Kuulostaa hyvältä :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig