18. marraskuuta 2016

Perjantaikukat - protea ja oksat


Tämän perjantain kukkakimppu on erittäin yksinkertainen. Yksi protea sekä eukalyptuksen ja hopealehden oksia. Proteat ovat tällä hetkellä todella trendikkäitä ja paljon käytettyjä kukkia. Niitä näkee paljon esimerkiksi morsiuskimpuissa mm. eukalyptusten kaverina. Ne onkin kivoja ja näyttäviä kukkia, joista on iloa pitkään.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

I really like my Friday flowers this week. Protea and silvery-grey foliage. Love them!

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin , Blogit.fi tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Todella herkkä ja samalla upea kimppu! <3
  Protea on jo kauan ollut yksi mun lempparikukka. Se kestääkin ihan mahdottoman kauan. Tiedän yhden morsiamen joka asteli alttarille pelkkä protea kädessään.
  Ja eucalyptus taitaa olla mun tän joulun pääkukka. Just kävin hakemassa taas muutaman oksan kukkakaupalta. Oon ihan myyty jo sen tuoksustakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksikin iso protea on kyllä niin näyttävä, että menee sellaisenaankin kimpusta, jos haluaa hyvin yksinkertaista. Muiden kukkien ja vihreiden kanssa se on myös tavattoman upea!

   Samoilla linjoilla ollaan tämän joulun kukista :)

   Poista
 2. Huikea blogi Sanna! Kuvat kauniita ja rauhottavia. Kyllä vihreä on sitten ihana väri. Superonnittelut kirjasta! Siitä tulee varmasti hieno. Terkkuja koko Tuusulan poppoolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes Satu! Ihana kuulla susta!

   Kaunis kiitos kirjaonnitteluista, ja terkkuja sinne takas! <3

   Poista
 3. Ihanat kukkaset ja kuvat!<3 Mistä tuo maljakko mahtaa olla peräisin? Se on kerrassaan upea, yksinkertainen ja rouhea.:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis asetelma. Eukalyptuksen oksat sopivat melkein mihin tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eukalyptus on ehdottomasti yksi lempparioksia. Sen väri on juuri niin mieleen kuin olla ja voi!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig