25. marraskuuta 2016

Musta ja vihreäTänään on Black Friday, joten eivätkö nämä kuvat mene päivän teemaan loistavasti? Hehe! Niin kuin sillä oikeasti jotain väliä olisi, mutta toimiipahan kivana aasinsiltana näihin kuviin.


Rakastan hyasintteja ja rakastan valoisia kuvia. Nyt halusin kuitenkin kokeilla jotain muuta, ja kuvasin sintit mustaa taustaa vasten.


Rouheista ruukuista, sammalesta ja muutamasta lehtikuusen oksasta syntyivät nämä tämän viikonlopun sinttiasetelmat. Luontoteemainen joulu siis jatkuu! Jei! 


Valoisaa viikonloppua teille kaikille <3

I LOVE HYACINTHS.

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin , Blogit.fi tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

16 kommenttia

 1. Musta ja vihreä toimii aina! Mä kuvailen aika usein kasveja mustaa taustaa vasten, toimii! Ja tein muuten melkein samanlaisia hyasintti-istutuksia viime sunnuntaina. :) On nää joulun kukat vaan niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania! Musta on dramaattinen tausta, ja antaa heti aivan erilaisen fiiliksen kuviin. Tykkään kyllä silti enemmän valkoisesta ja valosta :)

   Poista
 2. Upeasti tumma tausta tuo vihreyden esille ja saa tunnelman kohdilleen. Upeat kuvat ja mun puolesta luontoteema jatkukoon, vaikka ikuisesti! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaalta ja harmoniselta näyttää vihreä mustan rinnalla, ja jos vähän heittää luonnonmateriaalia ja valkoista joukkoon, niin siinäpä lempparini :)

  VastaaPoista
 4. Kontrasti on tosiaan upea, vihreä uusi elämä tulee vahvasti esiin!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat Sanna!<3 Kaikki mun elementit yhdess koos!:)

  VastaaPoista
 6. Saanko kysyä apuja? Miten usein tillandsioita pitäisi kastella? Netistä olen lukenut, että harvoin. Itse olen laittanut ne "kylpyyn" kerran viikossa. Nyt yhdessä näyttää kuivuvan lehtien kärjet. Liikaa vai liian vähän kastelua? Joskus olen lisännyt veteen orkidealannoitetta.

  Kiitos aivan ihanasta blogista, toimit inspiraationlähteenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat kysyä! Minä kylvetän niitä kerran viikossa, nyt talvikaudella vähän harvemmin. Jotkut lajit ovat rantumpia olosuhteisiin kuin toiset. Huomaan, että omissanikin joissakin lehdissä on hieman kuivat kärjet, mutta ei se minusta niiden viehätystä laimenna.

   Poista
 7. Yksinkertaisen kaunista, tykkään <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig