4. syyskuuta 2016

Myymälässä: Viherlassila Turussa + Habitarelippuarvonnan voittaja


Kävin viikolla Turun reissullani myös Viherlassilassa, ja ihastuin ikihyväksi. Ihanaa löytää näin tyylikäs puutarhamyymälä kotimaasta!Viherlassila jakautuu karkeasti ulko- ja sisätiloihin. Ulkona kasvivalikoima on todella laaja puita, pensaita, hyötypuutarhan kasveja, kausikasveja ja omalla puutarhalla kasvatettuja perennoja. Ulkokasvitilan kiertää upea katettu promenadi, josta on näppärä puikahtaa kasvialueille.
Vuodenaikaan sopivia inspisistutuksia on siellä täällä. Tällaiset epätavalliset kasviyhdistelmä ja -värit saavat omankin innostuksen huippuunsa.


Vitsit, miten paljon upeita kiviä onkaan olemassa! Ja mikä esillepano. Pihamyymälän puolelta löytyy kaikki mahdollinen pihanrakentajille ja -laittajille: kivet, ruukut, mullat, lannoitteet, vesiaiheet, patsaat ja ne upeat kasvit.Viherlassilan kanta-asiakkaat saavat vuosittain puolen tunnin ilmaisen konsultaatioajan, jossa voi käydä läpi juuri niitä pihan asioita, joihin sillä hetkellä on tarvetta. Mahtava palvelu sanon minä!
Harmonisen värimaailman omaavassa sisämyymälässä on runsaasti erilaisia viherkasveja, myös hieman tavanomaisesta poikkeavia, mm. ihania, hieman nyppyisiä pieniä huopaitulehtiä. Lisäksi leikkokukat, lannoitteet, kukkasipulit, siemenet, työvälineet, tarvikkeet ja ruukut kuuluvat Viherlassilan valikoimaan.

Täältä löytyy siis ihan kaikki niin pihalle kuin sisällekin. Upea paikka kertakaikkiaan!

Viherlassila somessa:

---

Ja Habitareliput lähtevät @katinkanssa Katille, joka osallistui arvontaan Kukkalan Instagramissa. Onnea sinne ja kaunis kiitos kaikille osallistuneille <3

/Sanna
SHARE:

21 kommenttia

 1. En olekaan itse vieraillut vielä koskaan Viherlassilassa. Näyttää mahtavan siistiltä, järjestelmälliseltä ja monipuoliselta!
  Ja nuo syysistutukset ovat kyllä niin herkkuja!!! <3
  Onnea myös Katille arvontaonnesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se minunkin vierailulistallani ollut jo pitkään, mutta vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa sen. Ja onneksi sain <3 Ihana paikka!

   Poista
 2. En ole koskaan käynyt Viherlassilassa, kun harvemmin tulee asiaa Turun suunnalle. Mutta näyttää kyllä todella tasokkaalta puutarhamyymälältä. Ei taida pääkaupunkiseudulta löytyä tuon veroista. Olisi kyllä ilo asioida myymälässä, jossa on noin kaunis esillepano ja ilmeisesti vielä asiantuntevaa palvelua.
  Millainen ruukkuvalikoima siellä oli? Entä työkalut, jäikö mieleen, oliko heillä esimerkiksi Joseph Bentleyn tai Burgon&Ballin työkaluja?

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tervetuloa jos Turun suunnalla pistäydyt! Ruukuistamme löytyy mm Lechuzaa ja Serralungaa sekä "seinällinen" muita talvenkestäviä ulkoruukkuja. Joseph Bentleytä löytyy nyt todella hyvä valikoima, mutta valitettavasti vain rajoitetun ajan, sillä maahantuonti ilmeisesti loppuu ja meillä nyt viimeiset kappaleet. Uutena tänä vuonna saimme valikoimiin Garden Girl puutarha-asusteet ja työkalut. Burgon&Ball täytyy pistää korvan taakse 😊 T. Karoliina/Viherlassila

   Poista
  2. Noita Joseph Bentleytä minäkin ihastelin, ne on niiiin tyylikkäitä!

   Sitä minä siellä huokailinkin, että kun tyylikkäitä puutarhamyymälöitä olisikin enemmän.. Mutta nyt tiedän missä asioin, kun Turussa liikun.

   Poista
 3. Kävin tänään kesänä ekaa kertaa ja kovasti ihastuin minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että sinunkin tie on vienyt sinne tänä kesänä :)

   Poista
 4. No, kyllä Suomessakin osataan. Näitä myymälöitä kaivattaisiin lisää ehdottomasti. Näyttää niin mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivattaisiin kyllä! Puutarhamyymälässä elämyksellisyys on tosi iso juttu.

   Poista
 5. Ihanat värit noissa syysinspisistutuksissa. Kauniita ruukkuja on niin vaikea löytää, tuolla niitä olisi. Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanien ruukkujen metsästys on kyllä aivan oma shoppailun alansa :) Niitä täytyy hamstrata heti, jos jostain löytää.

   Poista
 6. Tulin juuri samasta osoitteesta :D ja syysalen innoittamana iso rungollinen hortesia matkassa. Humoristisinta tässä oli se, että olin fillarilla liikkeellä ja kasvi n. 150 cm korkea tuuhea puu...mutta kaikesta selvii, jos haluu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oi kyllä! Jos nainen jotain haluaa - kuten kauniin puun pihaansa - niin totta kai se vaikka tarakalla kuljetetaan :) :)

   Poista
 7. Kävin kesällä ensi kertaa Viherlassilassa ja tykästyin minäkin. Harmi, että silloin satoi kaatamalla. Viherlassila on ottanut askeleen Zetasin kaltaiseen puutarhamyymälään. Tällaista enemmän meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että sinäkin olet siellä juuri vieraillut! Se promenadi on ihana sateellakin, kun voi edes hieman tutkailla kasveja, verrattuna siihen, jos olisi aivan taivasalla.

   Poista
 8. Ihania kuvia! Löysinmonta ideaa omaan pihaan jo pelkästään kuvista!

  VastaaPoista
 9. Kylläpä on todella iloinen ylläri, tuonne on ehdottomasti joskus päästävä. Esillepano on niin kansainvälinen, siisti ja selkeä. Palvelukin tuntuu olevan ihan huipputasoa! Kuvat ovat Sanna jälleen onnistuneita sekä inspiroivia.

  Olen vieläkin ihan innoissani arpaonnesta:) kiva päästä katsomaan, mitä messuilla on tarjottavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kannattaa kyllä käydä, kun Turun suunnalla liikkuu. Tai vaikka suunnitella ihan oma reissunsa :)

   Kiva kuulla, että kuvat inspiroi! Ja liput ovat matkalla :)

   Poista
 10. Tosi ihanat kuvat paikasta, kiitos! Puutarhalla on parasta se, jos on tuollaisia kauniita, mieltä inspiroivia malleja tarjolla. Samalla nappaa itsellekin kuin huomaamatta jonkun vastaavan (tai ihan vastaavan) istutuksen, kun se näyttää niin hyvältä.

  Jyväskylässä Viherlandia on ottanut uudistuksillaan askelia kohti saman tapaista myymäläasetelmaa. Sieltäkin tulen kotiin usein uusien ideoiden kanssa - ihan niin kuin näiden sun kuviesikin jälkeen.

  Kiitos!

  Sini K.
  Kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä puutarhakeskuksessa täytyy tulla inspiroiva fiilis! Siitä hyötyy sekä asiakas että kauppias ;)

   En olekaan ihan hetkeen käynyt Viherlandiassa, edelliskerrasta taitaa olla jo 1,5v. Täytyykin käydä, kun sinne ensi kerralla suuntaan.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig