9. syyskuuta 2016

Habitaressa nähtyäKävin keskiviikkona Habitaressa Messukeskuksessa. Päällimmäisenä jäi mieleen hämyisä tunnelma ja tummat värit. Valojen vähyys vaikeutti minun taidoillani kuvaamista, mutta loi paikan päällä kivan tunnelman. Viherkasveja ja muutakin vihreää löytyi, ja niitä pääasiassa kuvailin.Kaunein osasto oli Matrin vaalea ja seesteinen, ihana luonnonmateriaaleja hehkuva valoisa osasto. Messujen yleisilmeen tummuuden vuoksi oli ihanaa löytää näin vaalea osasto, minä kun valon ja vaaleuden ystävä edelleen olen. Susanna Vento oli stailannut osaston todella kauniiksi.

Mielenkiintoisin ja huomiotaherättävin osasto oli rakentunut My o my:n toimesta. Tuotteet oli laitettu mielestäni todella piristävästi esille, ja osastolla oli kiva pyöriä ja katsella yksityiskohtia. Juuri tällaista messuilla täytyy olla! Tykkäsin!


Seinä-allas viherkasveille.


Ilmakasvit ovat niin kauniita, ja kiva oli nähdä yksi täälläkin :)Vihrein nurkkaus taisi löytyä Dekolehden myyntiosaston kyljestä. Paljon amppeleita ja hyllyt täynnä vihreää. Huomiota herättävää ja energisoivaa!Signals tulevaisuuden trendit kokonaisuudesta löytyi viherkasveilla täytetty sohva. Ja ihana tuo värikäs laattalattia!

Here are some pictures from Habitare Fair where I went on Wednesday.

/Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa. SaveSave
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihana nähdä parhaat palat, kun en itse päässyt paikalle!
  Näyttää tosi hyvältä! Mahtavaa, kun vihreys on vihdoin tullut takaisin sisustukseen ja koteihin. Se pitää mielen ja ruumiin terveenä, kasvien puhdistamaa ilmaa on hyvä hengitellä. :)

  En tiedä mistä johtuu, mutta yhtäkkiä sun blogi ei enää päivity blogilistaani, vaan pysyttelee alimmaisena....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä vihreää täytyy olla :)

   Auttaisiko tuossa päivitysjutussa, että "kirjautuisit" uudelleen blogin lukijaksi? Olen huomannut, että blogger tökkii aika-ajoin erinäisissä asioissa, joten en yhtään ihmettele, että tällaistakin on.. Onneksi on FB ja Insta!

   Poista
 2. Hyviä valintoja Sanna👍 itelleni myös tuo tummanpuhuva valaistus oli hankala. Valoa pitää olla! Sama juttu muuten tuon blogilistan kanssa kuin Riinallakin. Luulin ensin, että sun blogi oli kadonnut mun listalta kokonaan. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin lähinnä omaa silmää miellyttäviä juttuja. Kaikki tummat ja pimeät jutut jäi omalta kameralta oikeastaan pois. Tykkään valosta!

   Tuossa Riinalle laitoinkin, että auttaisikohan, jos "kirjautuisi" uudelleen?

   Poista
 3. Tuo kuva sohvasta kasveineen pysäytti kuvien skrollauksen. TYkkäsin täpöllä juuri tuosta kuvasta <3 <3 <3

  VastaaPoista
 4. Kuvista saa hyvän käsityksen miten värit ja tummat sellaiset ovat nyt trendikkäitä.Minä edelleen tykkään valoisasta valkoisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Tuntuu jotenkin, että meillä on niin pimeää puolet vuodesta, että en halua lisätä sitä tuntua kodissani ollenkaan. Valoa please!

   Poista
 5. Tuntuiko susta, että valoihin ei oltu messujen puolelta satsattu pätkääkään? Ei siellä noin pimeää ole ennen ollut. Mä olen ollut töissä niin monissa messuissa, että kiinnitän asiaan huomiota. Joskun ennenkin on ollut esim. digi- ja hifimessuilla sama tilanne. Matri erottui, kun se oli itse satsannut valoihin. Vai alkaako mulla ikänäkö painaa? :D

  Me kierrettiin Marian kanssa mielestämme koko messut. Ihan selkeästi joitain osastoja jäi silti väliin. Uusi layout oli superhyvä. Onneksi reagoivat viime vuosien asiakaskatoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että pimeys oli ihan tarkoituksella tehty, tai näin minä ainakin ajattelin. Tykkäsin siitä Matrista, kun se oli juurikin niin vaalea ja valoisa.

   Aina jää jotain näkemättä. Mulla jäi marimekko, huomasin sen jälkeen päin...

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig