26. elokuuta 2016

Viherkasvitäydennystä


Yhteistyö: Huiskula*

Niinhän se vaan on, että mitä pidemmälle loppukesää mennään, sitä enemmän aikaa vietetään sisätiloissa - ainakin meillä. Kodin viihtyisyys nousee koko ajan tärkeämmäksi pimenevien iltojen myötä. Minulle tällainen viihtyisä koti muodostuu mm. freeseistä viherkasveista.


Olen sitä mieltä, että viherkasvit ovat "sisustusesineistön" parhaimmistoa. Kasveilla ja niiden ruukuilla saa mielestäni todella kivoja kokonaisuuksia aikaiseksi. Tässä olen koonnut muutaman eri kokoisen ja keskenään hyvin erilaisen viherkasvin mustalle isolle tarjottimelle. Kun kasvit ovat tarjottimella, ei tarvita varsinaisia aluslautasia. Vaikka eivätpä nämä niin hirveästi kastelua edes vaadi. Muutaman viikon välein loraus, ja pullojukka (Nolina recurvata), anopinhammas (Sansevieria trifasciata 'Hahnii') ja amerikanmuori (Peperomia obtusifolia) ovat tyytyväisiä.


* Viherkasvit saatu Huiskulasta.

Autumn coming closer and closer, I feel that I need to top up my indoor plant selection. Green plants are the best decoration items I think! Here I've got an american rubber plant, a sansevieria and an elephant's foot on a black metal tray.

/Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SaveSave
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kaunis yhdistelmä! <3
  Kyllä täälläkin yhä enemmän ajatukset siirtyvät sisäänpäin. Kasvit tuovat minullekin ihanaa helpotusta syksyn tuloon. Jaksaa paljon paremmin, kun ympärillä on vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä vihreän voimalla tästäkin edessä olevasta pimeästä kaudesta selvitään :)

   Tämä on yhdistelmä todella helppoja viherkasveja.

   Poista
 2. Tuon pullojukan mäkin haluan. En tiedä miksi en ole saanut aikaiseksi hankittua. Se on jotenkin ihanan graafisen selkeän muotoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kivan näköinen viherkasvi. Ja vieläpä aivan helpoimmasta päästä, oikeastaan 100varma.

   Poista
 3. Ihanat! Anopinhammas ja -kieli on minun suosikit viherkasveista. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Upea yhdistelmä eri muotoisia viherkasveja. Tuo tarjotin onkin kätevä idea, sopivat aluslautaset tosiaan tuottavat joskus päänvaivaa. Voi kuinka odotankaan, että pikku mies tuosta vielä vähän kasvaa, niin uskallan hankkia taas viherkasveja kotiimme.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig