28. heinäkuuta 2016

Naputtelua terassilla


Olen koko sen ajan, kun toimistotöitä olen elämässäni tehnyt (yli 10 vuotta), haaveillut kauniista, inspiroivasta, ei-toimistomaisesta työympäristöstä. Monet toimistorakennukset eivät vain ole inspiroivia, pari hassua viherkasvia ei vielä sitä minulle tee. Vaikka hyvä alku se sekin on :) Olkoon tämä aasinsiltana siihen, että hetkittäin tällä hetkellä itse naputtelen tietokonetta omalla terassilla. Parempaa "toimistoa" ei minulle olekaan! Kaikkea vihreää ja inspiroivaa ympärillä, wifi toimii, vedenkeitin on lähellä, oma puutarha silmien edessä - ah, mitä onnea.


Pienet kasvipainotteiset asetelmat siellä täällä inspiroivat moneen juttuun. Tässä on yksi tämän kesän silmäteristäni - muskottipelargoni. Aivan mielettömän kaunis ja tummatuoksuinen vihreä kesäkukka. Kaverinaan punalehtinen japaninvaahteran oksa ja pari keijunkukan lehteä.


Lisää pieniä pelargoneja on jo matkalla.


Oleskelunurkkauksessa on mm. valkoinen hortensia, joka on juuri kääntymässä valkoisesta vihreäksi (niin parasta!), komea avokadon alku ja riippaorvokki. Näiden ympäröimänä on hyvä suunnitella uusia juttuja.


This is my terrace, which I loooove to bits. This kind of place is my dream office and I truly enjoy writing here and plan new things. 

/Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Noin kauniissa ympäristössä ajatus sekä lentää että lepää.

  VastaaPoista
 2. Between vei sanat suustani. :)
  Ajattelin juuri samoin.
  Tämä inspiroikin lisäämään kasveja ja kaikkea kaunista kotitoimistooni. Sisällä kasvit auttavat myös paremmin hengittämään ja varmasti ajatus kulkee silloin jouhevammin. Tulikin oikein uusi inspiraatio somistaa terassia ja sisätilojakin. Kiitos taas kerran ideoista ja inspiraatiosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kommentoinnista! Mahtavaa, jos pystyn inspiroimaan <3 Kunpa aina olisikin kesä, ja "toimisto" voisi olla ulkotiloissa..... Tammikuussa hieman eri meininki..

   Poista
 3. Voi miten kaunista, olet taitava loihtimaan tunnelmallisia tiloja, itse en kykene. Eikös tuosta työpaikka viihtyvyydestä ole jotain tutkimustakin tehty. Kyllä tuolla terassilla inspiroituu ja jaksaa naputella 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisihan se ihanaa, kun tällaisessa paikassa voisi oikeasti tehdä töitä aina. Luovuus ja tuottavuus huipussaan :)

   Poista
 4. Luovuus vaatii luovan ympäristön. Ihana on kotikonttori sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta! Kyllä kauniissa ympäristössä ajatus juoksee paremmin!

   Poista
 5. Kyllä noin kauniissa ympäristössä kelpaa töitä tehdä!
  Ja sinulla on ihanan erilaisia kasveja ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig