8. kesäkuuta 2016

Terassin oleskelunurkkaus


Terassi on aivan ehdottomasti yksi lempipaikoistani. On mahtavaa, kun kesällä se tuo aivan oikeasti yhden huoneen lisää pieneen kotiimme.Lampaantaljat ja kesä - hmmm - ei sovi yhteen, mutta ne ovat tuoleilla niin kivan pehmeät ja lämpimät. Pelkäämpä, että tuohon ne jäävät koko kesäksi. Mutta, jos tulee oikein kova helle, näytän niille varastoa. Toivossahan on hyvä elää, ja pahimpaan kannattaa varautua! 

Riippaorvokki. Toistelen itseäni - tiedän - mutta on se vaan niin suloinen. Kesäkukka aivan parhaimmillaan! Kukkineet siitä poistan, mutta se homma näin pienessä mittakaavassa ei häiritse minua lainkaan.Mehitähdet on yksi kesäkukkalovelistani kärkipäähän kuuluva vihreä. Niin vähään tyytyväinen, ja niillä voi aloittaa kauden jo huhtikuussa, se kasvaa hauskasti ja on lookiltaan moderni. Ja taas on selailtu vanhoja kasvioita! Eiköhän tuo vähempikin riittäisi...koti kun alkaa näyttämään pian kasvimuseolta..Ja viherkasvit, niitä kannattaa ottaa kesällä pihalle. Terassi tai parveke on niille oikein ihanteellinen paikka. Tämä huopaitulehti on lähtenyt ihan hurjaan kasvuun.

Ihanaista keskiviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

This is how one corner of my terrace looks at the moment. 

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

20 kommenttia

 1. Kaunista ja kyllä lampaan taljat kuuluu Suomen kesäänkin kuten villasukatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötämielisyydestä taljoja kohtaan :) Nyt kun sanoit, niin tänä kesänä olen liikkunut yllättävän vähän villasukissa/tossuissa verrattuna viime kesään..

   Poista
 2. Kaunis terassi taljoineen ja kukkineen. Tuo riippaorvokki on niiiiin ihana, eikä toistelu haittaa. Meidän terassi on liian paahteinen kesäkukille, nuo mehikasvit ovatkin hyvä vaihtoehto niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jep, kaikki mehikasvit menestyy siellä ihan varmasti!

   Poista
 3. Samaa mieltä. Lampaantaljat ja villasukat kuuluvat suomen kesään. Ja ihanat nuo kasvion lehdykät. Mäkin haluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :) Vanhat kasviot on mulle kyllä niin rakkaita! Ja uuden elämän ja arvoisensa paikan ne saa, kun pääsevät kunnolla esille <3

   Poista
 4. Täälläkin juuri villasukat jalassa Suomen suvessa eli kyllä lampaantaljatkin istuvat hyvin kesään :) Tuo liitutaulu ja sen teksti ovat kyllä niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä sen verran viileätä, että ei käy mielessäkään siirtää taljoja mihinkään, hrrrr!

   Poista
 5. Minullakin on vielä lampaantalja rahin päällä ;) Jos tulee hirmuiset helteet, sitten ehkä menee kaappiin..
  Minä siirsin myös parit viherkasvit terassille ja näyttävät kasvavan ihan silmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Terassilla viherkasvien kasvu on ihan eri luokkaa, kuin sisällä.

   Poista
 6. Tosi kivalta näyttää! Tällä kertaa silmät tarttui juurikin tuohon riippaorvokkiin, kerrassaan ihastuttava :) Nautihan olostasi terassilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippaorvokki on mahtava! Nautin kyllä terassista ihan täysillä.

   Poista
 7. Niin kaunista ja ihanaa! <3 Kesäinen ja kodikas terassi :)

  VastaaPoista
 8. Mä en kestä, kuinka ihanaksi saat kaikki paikat taiottua! <3
  Sisällä, ulkona, kasvimaalla, terassilla, kasvihuoneessa; joka paikassa on sama ihana tunnelma.
  Ja lampaantalja taitaa kuulua jokaiseen vuodenaikaan. Kirjoitan tätäkin työhuoneen tuolilla istuen ja selkää lämmittää lampaantalja ja jalassa on pässinpökkimät villasukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja unohdin vielä sanoa, että mäkin oon niin heikkona kasvikuviin ja kasviaiheisiin sisustusesineisiin. Täälläkin täytyy pitää varansa, ettei meidänkin huusholli muutu kasvitieteelliseksi museoksi...

   Poista
  2. Kiitos! Tykkään niin paljon laittaa paikkoja, niin sisällä kun ulkonakin. Se on erittäin terapeuttista.

   Tuo lampaantaljakeissi on aika hupaisa. Moni tuntuu pitävän niitä kesät talvet, ja ymmärrän kyllä, kun ei tämä Suomen kesä niin vakaa ole.

   Kasviokuvat on ihan parhautta. Niin mielettömiä juttuja sitä on ennen(kin) tehty!

   Poista
 9. Kyllä taas ilahdutti sinun postaus:) On niin kaunista ja harmonista. En tajuu, miten saatkin kaikki niin kauniisti. Tuo riippaorvokki on niin hellyttävä. Innoittamanasi hankin minäkin muutama päivä sitten uuden viherkasvin. Jonkun "värillisen" kuningasbekonian... Istutin ulkoruukkuun. Niin, että kiitos vaan hyvistä ideoista:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig