5. toukokuuta 2016

Terassin uudella pöydällä vihertää


Terassin sisustaminen on yksi kivoimpia kevätpuuhia mitä tiedän. Talven jäljiltä saa aloittaa vähän kuin puhtaalta pohjalta, katsoa huonekaluille parhaat paikat, tuoda paikalle ne esineet ja kasvit, kun sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Tähän terassin nurkkaan suunnittelin laittavani alkuvuodesta kirpparilta löytämäni mäntypuisen pöydän, joka valkoiseksi maalaamisen ja pellavaverhon ympärilleen saatuaan käväisi Kevätmessuilla. Messujen jälkeen sen tuohon nostin, ja siihen se jää. Verhon taakse saa kätevästi mm. multasäkkejä ja muuta sälää.

Sivupöytien paras puoli on se, että niiden päälle voi koota kokonaisuuksia, jotka omaa visuaalista silmää miellyttävät, ja näin tuovat persoonaa sisustukseen. Kokosin tähän parit mustat taulunkehykset, eukalyptuksia, lankaköynnöstä ja ihanat pikkutammet. Ruostunut metallitarjotin - joka kokoaa pikkuesineet ja ruukut kokonaisuudeksi - on Zetasista.
Mahtavaa tämä vihreys, niin terassilla kuin puutarhassa - ja kaikkialla! Niin monta kuukautta tätä on odotettu, ja nyt se kaikki on täällä. Love it!

Ihanaa päivää ihanaiset <3

I like side tables, where you can style and decorate set ups which you like. With that, you bring personality to your surroundings.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig