5. toukokuuta 2016

Terassin uudella pöydällä vihertää


Terassin sisustaminen on yksi kivoimpia kevätpuuhia mitä tiedän. Talven jäljiltä saa aloittaa vähän kuin puhtaalta pohjalta, katsoa huonekaluille parhaat paikat, tuoda paikalle ne esineet ja kasvit, kun sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Tähän terassin nurkkaan suunnittelin laittavani alkuvuodesta kirpparilta löytämäni mäntypuisen pöydän, joka valkoiseksi maalaamisen ja pellavaverhon ympärilleen saatuaan käväisi Kevätmessuilla. Messujen jälkeen sen tuohon nostin, ja siihen se jää. Verhon taakse saa kätevästi mm. multasäkkejä ja muuta sälää.

Sivupöytien paras puoli on se, että niiden päälle voi koota kokonaisuuksia, jotka omaa visuaalista silmää miellyttävät, ja näin tuovat persoonaa sisustukseen. Kokosin tähän parit mustat taulunkehykset, eukalyptuksia, lankaköynnöstä ja ihanat pikkutammet. Ruostunut metallitarjotin - joka kokoaa pikkuesineet ja ruukut kokonaisuudeksi - on Zetasista.
Mahtavaa tämä vihreys, niin terassilla kuin puutarhassa - ja kaikkialla! Niin monta kuukautta tätä on odotettu, ja nyt se kaikki on täällä. Love it!

Ihanaa päivää ihanaiset <3

I like side tables, where you can style and decorate set ups which you like. With that, you bring personality to your surroundings.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Aivan ihanalta näyttää ja tämä on niin parasta aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunista, olet niin kivasti osannut koota kaikki.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää torstai päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaisten pöytäasetelmien tekeminen on todella kivaa!

   Poista
 3. Tämä on ihanaa aikaa, kun kaiken voi tosiaan aloittaa puhtaalta pöydältä. Sinulla on kyllä mahtava visuaalinen kyky luoda upeita asetelmia muutamalla esineellä, johon kasvit tuovat vielä loppusilauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Blanco pohja ja kivat materiaalit saa kyllä sellaisen innostuksen puuskan aikaiseksi, ettei paremmasta väliä.

   Poista
 4. Kiva kokonaisuus! Johonkin pitäisi tosiaan saada multasäkit jemmattua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen pöytäverho on siihen oikein kätevä kapistus.

   Poista
 5. Kivan näköistä! Meidän terassi ei ole lainkaan noin viehättävän näköinen, enkä oikein meinaa keksiä, mitä sille tekisin 😕. Aurinkoisia terassikelejä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei! Sun täytyy aloittaa jostain, esim. huonekaluista ja alkaa rakentamaan niiden ympärille sun omaa tyyliä; ruukut, kasvit, tyynyt, pientavarat jne. Millaisia toimintoja siellä tarvitaan jne?

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig