4. huhtikuuta 2016

Tunnelmia Kukkalan pop up flower boutiquesta


Kivoja juttuja sitä blogin tiimoilta pääseekin tekemään! Hauska juttu oli viikonlopun pop up flower boutique, jossa pistin pienen kukkakaupan pystyyn kahdeksi päiväksi sisustusliikkeen yhteyteen. Tämä sisustusliike on pieni ja erittäin tunnelmallinen Cafe Latte lifestyle Espoossa. Puoti heräsi talviuniltaan, kun siellä vietettiin keväisiä avajaisia koko viikonlopun. Tässä paikassa on aivan erityinen fiilis, joka täytyy itse kokea. Puoti on auki nyt joka lauantai 11-16, vink vink.


Puodin äiti, ihana Leea af Heurlin-Aktan perusti liikkeensä vanhaan kanalaan noin 7 vuotta sitten. Kartanopuotia täydentämään puoli vuotta sitten avautui myös toinen piste Tapiolan Ainoaan. Erittäin tehokas ja aikaansaava nainen!


Sisustusliikettä parempaa paikkaa pop up kukkikselle ei voi ollakaan, koska niin saumattomasti sisustaminen ja kukat yhteen kuuluvat! Kukat ja kasvit kun ovat sisustuselementtejä aivan parhaimmillaan.


Mutta nyt siirrän katseen Kevätmessuihin, sillä rakentaminen alkaa tasan kahden päivän päästä! HURJAA! Instasta voi seurata osaston valmistumista, ja laitan myös tänne postausta jossain vaiheessa.

Ihan mahtavaa viikkoa kaikki <3

I was having a pop up flower boutique last weekend at Cafe Latte lifestyle shop in Espoo. Ou boy, it was fun! There is no better place for pop up flowers as interior shop, as flowers are so perfect interior decoration element.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

16 kommenttia

 1. Aivan ihanaa!! Kuulostaa niin unelmien täyttymiseltä! Sinulla on niin hieno kyky yhdistää kukat ja vihreät tyylikkäästi ympäristöönsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa! Ja ympäristöhän on niin helppo laittaa kukat ja kasvit esille, ettei siinä paljoa tarvinnut asetella :)

   Poista
 2. Ai kun ihana juttu, tosiaan nuo kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä! Ihania kukkajuttuja ihanien sisustusjuttujen keskellä ja antamassa ideoitakin tietenkin! Varmaan messutouhut huumaavat ja jännittävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli erittäin hauska viikonloppu Cafe Lattessa!

   Täysi messutohina päällä...

   Poista
 3. Ihana tunnelma, sekä sun kukkajutuissa, että sisustuspuodissa. <3 En ole vielä koskaan käynyt tuolla, vaikka olen käynnistä jo aikaisemminkin haaveillut. Ehkä tänä kesänä...
  Tsemppiä kaikkiin messuvalmisteluihin! Tuskin maltan odottaa, mitä ihanaa olet keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tänä kesänä suunnata, paikka on erittäin idyllinen ja suloinen.

   Poista
 4. Ihana tunnelma, pitääkin käydä Tapiolan myymälässä. Tsemppiä messujen rakentamiseen, perjantaina sinne :)terkuin Suska KoivulaDesignesta.

  VastaaPoista
 5. Superihanat nuo valkoiset krookukset lasivaasin sisällä!
  Kivaa messuilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen on kaunista :) Ja tuollaisen krookusistutuksen tekee nopsasti.

   Poista
 6. Tunnelma välittyi kuvien kautta. Upeaa työtä! Tsemppiä messuille, mielenkiinnolla odotan millaisen tilan tulet sinne luomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että välittyi! Kiitos!

   Nähdään messuilla!

   Poista
 7. Varmasti mahtava päivä! Ihan kuin lapsuusajan leikkien toteutuminen. Kukkakauppaleikki oli nimittäin yksi mun lapsuuteni lempileikeistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivat päivät!

   Sulla on ollut oikein mukavat lapsuuden leikit ;) <3

   Poista
 8. Hieno valkoinen kukkaistutus oli messuilla! :) pakko oli tulla kurkkaan blogiakin.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig