15. huhtikuuta 2016

Kevätkukkaiset terkut HelsingistäHelsingin keskustassa käydessä silmä osui moniin ihaniin kukkaistutuksiin, mihinkäs muuhunkaan? Näin keväisessä katukuvassa juuri ruukkuistutusten kukat korostuvat erityisen hyvin. Kun muuten on harmaata ja väritöntä, tuntuu aivan kuin aurinko oikein hakeutuisi hehkuviin kukkiin. Tässä teillekin siis keväiset terkut ihanasta Helsingistä!

Tetenarsisseja oli tietysti kaikista eniten myymälöiden ja ravintoloiden sisäänkäynneillä, mutta ilahduttavasti myös muita narsisseja, kuten isokukkaisia- ja perunanarsisseja. Siellä täällä katukuvaa värittivät myös helmililjat, krookukset ja tulppaanit. Erityisen mageilta näyttivät jouluruusut ja hyasintit. Korkeutta ja näyttävyyttä moniin ruukkuihin oli tuotu peikonpähkinän- tai pajun oksilla.Flowery Spring Greetings from our lovely capital, Helsinki!

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

14 kommenttia

 1. Onpa upeita! Lahdessa tulee mieleen lähinnä kukkakauppojen edustat, muuten eivät firmat taida juuri kukkia ovenpieliin laittaa.:( Miten kivan vaikutelman niillä voikaan antaa ja houkutella ihmisiä sisälle!
  Tuo helmihyasintti/pajunoksa ruukku kolahti minuun erityisen kovasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kukat on (mielestäni!) aivan ehdottomia sisäänkäynneillä, niin kotona kuin kaupungillakin :)

   Poista
 2. Ihania toteutuksia! Jouluruusuversio vei sydämen ♥ Kukat ovensuussa toivottavat tervetulleiksi. Minustakin ehdottomat sisäänkäynneissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruusu oli erittäin piristävä poikkeus! Se on niin kaunis.

   Poista
 3. Minusta on hienoa, että Helsinkiinkin on rantautunut keskieurooppalainen tapa jopa ympärivuotisiin koristeluihin liikkeiden edustalla. Keskustassa tietenkin Espan ja Aleksanterinkadun nurkat, mutta myös sivustoilla näkee nykyisin oivallista paneutumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä kukkia/havuja/tms käytetään paljonkin liikkeiden ovensuilla. Nyt tähän aikaan vuodesta se oikein korostuu, kun muuten on vielä niin harmaata. Ja talvisinhan ne on ehdottomia ja kesästä nyt puhumattakaan :)

   Poista
 4. Todella mahtavia istutuksia. Värittävät ihanasti harmaata katukuvaa ja saavat houkuteltua tällaisen kukkahöperön sisälle kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne kukat juuri tekevät tähän aikaan vuodesta. Värittävät nimenomaan <3

   Poista
 5. Isolla kirkolla kaikki on isompaa ja näkyvämpää <3...ei täällä pikku kylässä tuollaisia näe :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Lopen tuollainen panostus tai pienempi, ei niin hirveästi vaadi.

   Poista
 6. Minä ihastelin näitä joitakin silloin kevätmessureissulla, sunnuntaina oli aikaa kierrellä vähän kaupunkia ja istua aurinkoisella terassilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, aurinkoinen terassi kuulostaa ihanalta! Varsinkin tänään, kun on kylmää ja todella harmaata.

   Poista
 7. Ah, jouluruusut ovat niin ihania että on pakko tänä keväänä hakea juurikin värillisiä pihalle valkoisten seuraan. Yritin etsiä kevätmessuilta, mutta vain valkoisia oli tarjolla. Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi itsekin mieli jouluruusuostoksille. Vähän täydennystä tähän aikaan pihassa kukkivien joukkoon.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig