20. maaliskuuta 2016

Kukkaisia tapetteja - Flora Sandbergica

Mallit: Axel Light Green ja Flora Turqouise

Kävin viikolla Maricken sisustusliikkeen järjestämässä Sandbergin tapettien julkaisutilaisuudessa. Olen haaveillut kukkatapeteista jo jonkin aikaa, joten Sandbergin uuden Flora Sandbergica tapettimalliston kukkaisten tapettien näkeminen livenä aamupalan lomassa osui hyvään saumaan. Malliston hillitymmät mallit näyttävät oikein kivalta silmääni.


Pidän vastakohdista, joten kaunis kukkainen tapetti ja esimerkiksi harmaa rosoinen betoni täydentäisivät toisiaan ihan mahtavasti. Omaan kotiin kaikkia ihania tapettimalleja(kaan) ei vaan millään saa mahtumaan. Olisikin mageeta olla sisustussuunnittelija ja pyöritellä mm. näitä kuoseja erilaisiin ympäristöihin ja materiaaleihin sopiviksi. Niin ihania ajatuksia nämä tapetit herättävät!


Kun jokaista ajatusta ei pysty omassa kodissa toteuttamaan, edes nämä kauniit Sandbergin kortit pääsevät seinälle tuomaan ihanien kesäpäivien fiilistä. Onneksi pienilläkin jutuilla saa sisustettua!

Mallit: Siri Green ja Helidi Light Grey


Tätä tilaisuudesta saatua, tapettikuviosta tehtyä tatuointia täytyi tietenkin kokeilla haukkariin. Mikä hauska idea! Tällaisen kukkatatuoinnin voisin harkita vaikka oikeastikin ottavani.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikki! Vielä kerkeää käydä osallistumassa Kevätmessulippujen arvontaan.

I went to a breakfast this week which was organised by Maricken and Sandberg wallpaper company, and saw the beautiful Flora Sandbergica collection. I love how the flower wallpaper really brings the outside in. Beautiful!

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihania! Mä haluisin meidän mökkiin. Sinne sopisi paremmin kuin hyvin ihan mikä noista vaan. Mä oon superlaiska etsimään tapetteja, koen helpommaksi mennä rautakauppaan hakemaan maalia (niissä tapetit on vähän tylsiä). Pitäisi jaksaa raahautua sisustusliikkeeseen. Noita Sandbergin tapetteja (aiempia malleja) olen blogeissa ihaillut ennnekin. Josko nyt saisi itsestään irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli malli Growing Garden, josta tuli ihana kukkaniittyfiilis. Sellainen olisi upea mökin seinällä!

   Poista
 2. Voi ihanuuden ihanuus =) Suorastaan hurmaavia kuvia, ideoita ja inspiraatiota. Ja mikä tatska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tapeteista kyllä lähtee ajatukset liitelemään sinne tänne. Inspiraatio on taattu! Iskee meihin puutarhaihmisiin aika tehokkaasti :)

   Poista
 3. Joku vanha puutalo, vaikka kesäasunto...nuo olis just sinne tarkoitettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täydellisesti sellaiseen ihanan valoisaan kesäasuntoon... Mutta näistä monen mallin näen myös hyvin modernissa ympäristössä tuomassa vastapainoa.

   Poista
 4. Aivan ihastuttavia tapetteja. Jotenkin kukkatapetista tulee ensimmäiseksi mieleen mummomaisuus, mutta nämähän ovat todella raikkaita ja nykyajassa. Sitten kun mökin remontti on ajankohtainen, voisin tapetoida makuuhuoneen kukkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuuhuone on niin hyvä kohde tällaisille. Kuinka ihanaa olisikaan iltaisin nukahtaa kukkien keskelle...! Täydellistä :)

   Poista
 5. Nuo vievät kyllä sydämen, eikä osaisi edes valita minkä ottaisi...
  Hauskaa noissa malleissa on se, että ne käyvät todella moneen kotiin. Moderniin pieninä ripauksina, yhdistettynä juurikin rouheaan betoniin ym. Ja sitten mummolatyyppisiin uusiin ja vanhoihin puutaloihin, mökkeihin ym.
  Mulla on kauhee himotus tuoda sisälle kasvimaailmaa ja puutarhaa. Korteilla ja pienillä jutuilla saa tosiaan jo paljon aikaiseksi, oikeiden kasvien lisäksi. Ja mä haluaisin myös tuollaisia kankaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kankaat kuulostaa hyvältä! Olen tällä hetkellä ihan heikkona kukkaisiin vaatteisiin :) Kukkia aivan kaikkialla :) :)

   Poista
 6. Herkän kauniita tapetteja ja nättejä kortteja :) Ei muuta kuin rohkeasti kukkia seinälle ;)

  VastaaPoista
 7. Hurmaavia nuo Sandbergin tapetit!!
  mäkin haluun!!
  täällä kosteudessa ei vaan oikeen tapetit pysy seinillä...
  Ja nuo kortit on ihan pop!
  Aivan ihana "sisustussuunnittelijan" kollaasi pöydälläsi!
  Henkeäsalpaavan ihania kuvioita, todellakin!
  Ja ha, tuo kukkatatska on hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joku huono puoli siellä lämmössä :) :)

   Todella kauniita nämä olisi myös kukkakaupan seinällä...

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig