14. maaliskuuta 2016

Grande KevätmessulippuarvontaSitten olisi aika aikas granden Kevätmessulippuarvonnon! Kiitokseksi kaikille Kukkala-blogin kirjautuneille lukijoille, arvon täällä blogissa 10 kahden hengen lippupakettia (10 x 2 hlö). Tämän lisäksi arvon Kukkalan Facebook-sivulla viisi kahden hengen pakettia (5 x 2 hlö) blogia siellä seuraaville. Tuplaat mahdollisuuden lippuihin osallistumalla molemmissa. Nyt on siis ERITTÄIN hyvät mahdollisuudet päästä messuilemaan!

Messukeskuksen Kevätmessuthan ovat siis 7.-10.4. Ne eivät ole pelkästään puutarhamessut, vaan samalla lipulla pääsee OmaPiha-messujen (piha ja puutarha) lisäksi Sisusta (sisustamisen pientavarat), OmaKoti (rakentaminen ja remontointi),  OmaMökki (vapaa-ajan asuminen) ja Lähiruoka & luomu -messuille.

Arvontasäännöt:
Blogissa osallistuminen:
Ole blogin kirjautunut lukija (liittyä voi myös nyt). Kerro kommenteissa minä päivänä aiot messuilla vierailla. Jätä kommenttiin myös meiliosoitteesi, jotta varmasti tavoitan sinut.

Facebookissa osallistuminen:
Tykkää blogin FB-sivusta (laikata voi myös nyt), ja kerro tämän postauksen linkin alle kommenteissa mikä puutarhamessuilla on yleensä parasta.

Osallistumisaikaa on molemmissa sunnuntaihin 20.3. klo 22.00 saakka. Voittajien nimet/nimimerkit ilmoitetaan blogissa. Liput lähetetään vain Suomeen.

*liput saatu Messukeskukselta

/Sanna
SHARE:

36 kommenttia

 1. Osallistun täällläkin. Aion mennä pe ja la. Niin ehtii kiertää ja kuvata kaiken :D Mä en muista milloin viimeksi olen saanut siellä rauhassa kiertää, kun olen aina ollut töissä. Niin parasta! Milloin sä olet siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireetön kiertely on kyllä erittäin jees! Minä olen paikkeilla ainakin 12-4 joka päivä.

   Poista
  2. Moi nähdään siellä😊 oon kanssa töissä

   Poista
 2. Vielä ei oo varmaa pääsenkö ylipäätään lähtemään messuille, mutta jos pääsen niin to/pe. iris.kamunen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Perjantaina aion suunnata messuille, toivottavasti nähdään!

  VastaaPoista
 4. Jos ole menossa messuille niin luultavasti perjantaina :)Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Lauantaina ja sunnuntaina olisi tarkoitus messuille suunnistaa! Nyt vaan toivotaan arpaonnea. :)

  VastaaPoista
 6. Mielelläni menisin. Pihan grilli ja takka-alue pitää rempata ja haaveissa sellainen kesäkeittiön tapainen, siis ideoita tarvitaan ja paljon! Mukana siis :)

  VastaaPoista
 7. Lasken jo päiviä, koska messut alkaa. Lauantai on omistettu vain ja ainoastaan messukäynnille. Kameran akut latautuu ja muistikortit tyhjenee hyvissä ajoin. Kuistin nurkassa tyhjä kassi odottaa matkaanlähtöä. Ilman Kevätmessuja ei tule kevättä. Sormet ja varpaat ristissä odotan arpaonnen suosivan. Mukana ollaan...

  VastaaPoista
 8. Lauantaina menisin messuille. Siellä olisi niin paljon katseltavaa.

  VastaaPoista
 9. Jos arpaonni suosii, niin lähden viikonlopuksi messureissulle:)

  VastaaPoista
 10. Jos aikataulu sallii, niin lauantaina tai sunnuntaina pääsisin messuille.
  Mukana arvonnassa. =)

  VastaaPoista
 11. Lauantai olisi hyvä messupäivä!:) Muistaakseni olen käynyt kyseisillä messuilla vain kerran aikaisemmin, mutta enhän mä sieltä tyhjin käsin tullut takaisin.;D Oli sipuleita, kukkia ja ties mitä..en edes muista kaikkea, mutta sen muistan, että tykkäsin messuista paljon!

  VastaaPoista
 12. SANNAAAAAAA! Mä osallistun messuille kans mutta tulin vinkkaamaan että ehdin sittenkin ottaa osaa sun tulppaanitorstaihin :) Se muuttu vaan tulppaanitiistaiks kun tuli kiire! Mut hienot tuli! Heippa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Messuilla nähdään. Ja kiitos vielä postauksesta!

   Poista
 13. Mukana arvonnassa. Torstaina menossa ystävän kanssa.

  VastaaPoista
 14. Viikonloppuna. Varmaan lauantai aamupäivällä... Siis, jos voitan liput. 😊

  VastaaPoista
 15. Perjantaina olen tulossa katsomaan upeita bloggarikasvihuoneita ja hurahtamaan kasveihin ja tekemään vähän töitäkin. Terkuin Suska KoivulaDesignesta.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig