1. helmikuuta 2016

Back on track


Nyt on postausloma vietetty! Kuinka mukavaa onkaan palata tänne taas. Tai en minä nyt ihan poissa ole ollut, sen verran on muutoksia havaittavissa blogin ulkoasussa. Mustavalkoinen yleisilme säilyi, mutta sai kevyen pehmennyksen. Logo on uusi, ja moni pikkujuttu on kokenut pienoisen freesauksen. Samalla meiningillä kuitenkin mennään tästäkin eteenpäin; innostutaan, hehkutetaan ja fiilistellään kukkia ja kasveja sisustamisessa; vielä hetken enemmän sisällä, mutta pian (!) myös ulkona.


Suurin ja siistein juttu on kuitenkin se, että minulla on nyt oma domain, jesh! Osoite on www.kukkala.fi. Se oli todella kauan hankittuna, mutta nyt viimein sain sen aktivoitua. Kuinka onnellinen olenkaan ihan omasta bloginimestä! Vanha osoite edelleenohjaa uuteen, joten seuraajien ei tarvitse tehdä (käsittääkseni) mitään.  

Ihanan mahtavaa alkanutta helmikuuta kaikille!

I've updated the look of my blog during the break. It's still very black and white, but with a fresh touch. However the biggest thing is the new address: www.kukkala.fi.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihanalle näyttää! Kiva kun palasit!

  VastaaPoista
 2. Kaunis muutos! <3
  Ihana kuitenkin, että jatkat sisällöllisesti sun varmalla ja upealla tyylillä. :)

  VastaaPoista
 3. Ompas ihana uudistus =) Blogisi näyttää aina niin freesiltä ja hienostuneelta =)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Thanks Tuija! Olihan siinä vähän värkkäämistä...

   Poista
 5. Hei
  Vihdoinkin "kukaton" tammikuu takana. Olen kyllä kaivannut blogiasi vaikka harvemmin tulee kommentoitua. Aihetta olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ihana sinä! Mukava, kun käyt, ei kommentoimattomuus haittaa, vaikka toki aina on aivan mahtavaa kuulla lukijoista. Upeaa ja kukkaisaa helmikuuta sinulle!

   Poista
 6. Hienoa saada sinut takaisin. Kauniilta näyttää!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig