26. joulukuuta 2015

Myymälässä: kukkakaupassa Espanjassa


Lennähdimme perheeni kanssa Espanjaan aurinkoiseen Torreviejaan jouluksi. Tiesin, että blogituttuni Whisper from the Almond Valleyn Susanna on töissä paikallisessa kukkakaupassa, joten halusin ehdottomasti käydä moikkaamassa häntä ihan livenä. Napsin myös teille muutaman kuvan ruotsalaisomisteisesta The Flower Shopista. Kaupassa on hyvin skandinaavinen sisustus ja valikoima.Valmiita leikkokimppuja, erilaisia jouluisia asetelmia ja muutenkin kiva jouluinen tunnelma auringon paistaessa ulkona - nice sanon minä :) Kukkien lisäksi kaupan valikoimassa on mm. sisustusesineitä, koruja ja nyt joulun aikaan esimerkiksi glögiä.The Flower Shop
C.C Torremarina
Calle Diana esq. calle Trion
03183 Torrevieja
Spain


I'm celebrating Christmas in Torrevieja, Spain this year. I knew my blogfriend Susanna is working in a local flower shop, so I wanted to meet her. Here are a few pictures from The Flower Shop for you as well.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

16 kommenttia

 1. Kivannäköinen kukkakauppa! Oli varmasti kiva tavata blogituttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogituttujen tapaaminen livenä on aina hauskaa!! Susanna on ihanan valoisa persoona, jolta saimme myös monta hyvää vinkkiä mitä täällä itärannikolla kannattaa tehdä.

   Poista
 2. Ihanan näköinen kauppa. Blogituttujen tapaaminen on aina tosi kivaa. Jotenkin koko hommaan tulee syvyyttä, kun tietää millainen ihminen blogia kirjoittaa. Musta on kiva, kun mekin ollaan tavattu jo useamman kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta Kati! Blogien takana on ihan huipputyyppejä!

   Poista
 3. Tosi ihanalta putiikilta näyttää. Hyvää tapaninpäivän iltaa, terkuin Suska Koivulasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kuin paikka olisi siirretty Pohjoismaista Espanjaan :)

   Poista
 4. Saitpa kivan jutun tehtyä kaupalta!
  Kiitos myös sinulle, oli suuri ilo tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos sinulle Susanna! Ihania aurinkoisia päiviä :)

   Poista
 5. Ihania kuvia meidän lähikukkakaupasta :) Sieltä on kotiutunut paljon kivoja juttuja ja on kiva käydä Susannaa moikkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kuulinkin, että asuntonne on jossakin siinä huudeilla :)

   Poista
 6. Ihana postaus ja niin sydäntä nyrjäyttävät kuvat. Virtuaalimaailman henkilöiden muuttuminen oikeiksi ihmisiksi, on parasta mitä tiedän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se on superhauskaa! Kun lähtökohtaisesti kiinnostuksen aiheet on samat, niin jutut on sen mukaiset :)

   Poista
 7. Tosi kaunista! Oli ihana, että pääsit käymään tuolla ja toit meillekin kuvaterveisiä. Olenkin ihaillut kukkakauppaa Susannan blogissa.
  Espanjassa on niin paljon Suomalaisia, että on tosi kiva että löytyy kukkakauppa myös Skandinaaviseen makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakauppoja noin niin kuin yleisesti Espanjassa tuntuu olevan aika vähän. Ja koska pohjoismaalaisia on tällä(kin) alueella paljon, niin kaupalla on kyllä paikkansa.

   Poista
 8. Muutaman kerran hieraisin silmiä, kun näin otsikon, tiesin missä olet ja näin kuvat :) Teksti sitten paljasti totuuden, että voi sitä Espanjassa olla skandinaavinen kukkis! Todella kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Aika hauska juttu, eikö? En olisi tätäkään paikkaa tiennyt ilman blogistaniaa <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig