22. joulukuuta 2015

Jouluruusu lahjapaperissa


Jouluruusu on hyasintin ja ritarinkukan kanssa mielestäni upein joulukukka, aivan ehdottomasti. Oikean kukan malliset puhtaan valkoiset viehättävät kukat ovat kyllä niin huiput! 


Tämä lehdetön jouluruusu (Helleborus 'Verboom Beauty') on jouluruusujen aatelia. Se on yleistynyt koko ajan viime vuosina, ja sitä saa eri kokoisissa ruukuissa. En kyllä yhtään ihmettele sen suosiota, niin kertakaikkisen upea se on!


Viime vuonna laitoin jouluruusun jalalliseen lasiastiaan sammalen kanssa (postauksessa myös hoito-ohjeet). Tässä se on omassa muoviruukussaan muovipussiin sujautettuna ja lahjapaperiin kääräistynä.


Helleborus 'Verboom Beauty' is a real christmas flower beaty! I put it in a small plastic bag and covered it with wrapping paper. Last year I had it with moss.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Meillä on samat lempparit! Ihana jouluruusu!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, jouluruusu on talvisen vuodenajan aateliskukka. En tiedä, minkä värisenä hän on kauneimmillaan, kun jopa mustana sykähdyttää sydämen <3

  VastaaPoista
 3. Jouluruusu on kyllä niin kaunis ja mukavaa, että siitä on nykyään saatavilla näitä vähän erilaisia versioita.

  Kukkaisaa joulua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä <3 Ihanaisia joulupäiviä myös sinulle!

   Poista
 4. Aivan ihana idea! Jouluruusu on minulle myös se joulun kaunein kukka, kolmas odottaa jo kevättä ja pääsyä pihan kukkapenkkiin. Ihania joulun välipäiviä sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niiin kaunis <3 Tosi kiva, jos saat pidettyä kasvin voimissaan kevääseen saakka! Muutama kuukausi, ja istutushommiin :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig