7. joulukuuta 2015

Hyasinttirakkautta ♥


Sitä se on! Muutama pieni ruukku näitä suloisia pallukoita, paperia, narua sekä kulho - ja jouluasetelma on valmis! Itse ripottelin vielä pieniä hopeisia tähtiä joukkoon tuomaan vähän säihkettä harmaisiin päiviin.
Ihania joulukuun päiviä sinne!

I just love hyacinths <3

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Yksinkertaisen kaunista. Tykkään myös hyasinteistä kovasti.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään tällaisista yksinkertaisista. Olisi ihana jos omaan kotiinkin voisi ostaa hyasintteja. Onneksi on blogit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä varsinainen joulun blogikukka. Kiva, että sinäkin pääset niistä näin nauttimaan :)

   Poista
 3. Jep minunkin lempijoulukukka on hyasintti.Ripottelen niitä sinne sun tänne,vähän sivummalle niin tuoksu pysyy sopivan hillittynä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näitä tuoksuntuojia siellä täällä on jouluihanuutta <3

   Poista
 4. onko paperi vahattua silkkipaperia??? Mistä olet löytänyt??!? Olen muutaman vuoden etsinyt... :/ T. Kukkakauppias ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se sellaista vahapintaista paketointipaperia, paksumpaa kylläkin kuin silkkipaperi. Et ole ensimmäinen kauppias joka sitä kyselee.. Itse olen ostanut rullia Granitista.

   Poista
 5. Tämä on tosi nätti - yksinkertainen ja tyylikäs. Miten noita voi kastella? Paljonkaan vettä hyasintti ei tarvitse, mutta olen yleensä vähän juuria pyrkinyt kostuttamaan. Mietin että miten tuon paperin kanssa se onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu hyvin. Tuo käyttämäni paperi on sellaista vähän vahamaista Granitista. Toinen hyvä olisi leivinpaperi. Jos käyttää oikeaa paperia, niin ruukut voi vaikka kiepauttaa pieneen muovipussiin, jos pelkää paperin tärveltymistä. Itse kastelen näitä todella vähän, jos ollenkaan.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig