18. joulukuuta 2015

Hyasintti LOVES lehtikuusi


Hyasintteja, yksinkertaisia lasiastioita ja lehtikuusen oksia. Siinä ainekset lehtikuusisiin hyasinttiasetelmiin. Oksat tuovat  upeasti kaipaamaani luonnollisuutta joulun ajan kukka-asetelmiin. Näihin hyasintteihin ei sen kummempaa koristetta mielestäni tarvitse edes laittaa.


Otin kolmen hyasintin ruukusta mustan muoviastian pois, ja laitoin multapaakun keskelle matalaa lasiastiaa. Lehtikuusen oksat olen saanut kierrettyä astian reunoille kosteana, jolloin ne jäävät hienosti pyöreään muotoon.Yksi hyasintti korkeassa lasiastiassa lehtikuusen oksan kera on yksinkertainen, mutta mielenkiintoisen näköinen joulukukkavariaatio.

Huiskula


Tehtyäni lehtikuusihyasintit näin yllä olevan kuvan Huiskulan FB sivulla, ja oli jaettava se täällä. Eikö näytäkin kauniille? Hyacinths and branches of larch are doing quite well together in glass vases or what do you think?

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

16 kommenttia

 1. Kaikki rakastavat lehtikuusta ja kyllä hyasinttiakin. Ja yhdessä on ne on niin ihania, että!

  VastaaPoista
 2. Upeat yhdessä! Kiitos ideoinnista, tällainen tulee meille ehdottomasti.

  VastaaPoista
 3. Mistähän saisin 'pihistettyä' lehtikuusen oksia, kun omassa eikä tuttujen pihassa ole... yhdistelmä todellakin toimii! Uudet hyasintin piipot hankittu taas eilen ja oksat olis niille täydelliset kaverit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa'as! Itse keräilen aina puistoissa ja kadun varsilla maahan pudonneita oksia vaunujen tavaraboksiin, kun myöskään omassa pihassa ei vielä kunnollisia lehtikuusen oksia ole :) Ruotsissa myivät näitä(kin) oksia puutarhamyymälässä...

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig