8. joulukuuta 2015

Havunpuunvihreä sisäänkäynti

Sisäänkäynti koostuu vihreästä, vihreästä ja vihreästä. Tähän vuodenaikaan kun tuota väriä ei liiemmälti näy, niin täytyy se sitten itse tuoda lähelle. Etsiskelin alkusyksystä rungollisia kartiovalkokuusia. Ja kun niitä ei (tietenkään) vastaan tullut, niin päätin kokeilla josko saisin sellaiset tehtyä itse. 


Ja sainhan minä! Ensimmäisen uhrin alaoksat napsin monta kuukautta sitten, ja oksahaavat ovat hienosti umpeutuneet. Loput kaksi napsuttelin marraskuun alussa, ja (ainakin vielä) nekin porskuttavat hyvin, vaikkakin niissä leikkuujäljet näkyvät selvästi.Ja koska tuo kartiovalkokuusi on tiiviskasvuisena jykevä, niin halusin mukaan keveyttä. Sitä toin sitten sisäänkäyntiin pienten metsäkuusten ja havunoksanauhojen muodossa.

Ja pitihän se jättikranssikin rakentaa! Tyttären hulahulavanne sai talvivaatteet havunoksista. Riisutaan se sitten kevään tullen taas toimittamaan oikeaa virkaansa :)


Syksyllä pohdin millaiset valot sitä tälle talville kehittelisi. Halusin ehdottomasti keveyttä ja ilmavuutta, mutta kuitenkin vihreää. Sitten jostakin sain päähäni värkätä tällaiset valomobilet. Ja hyvin ovat muuten nämä talvimyrskyt kestäneet, vaikka sitä pelkäsin. Yhtään palaa ei ole irronnut tuiverruksessa.


My home entrance looks really green, or what you think? That colour is now a must, as the Finnish winter can be really grey.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Upea kokonaisuus! Hyvää joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Samoin myös ihanan tunnelmallista joulun odotusta myös sinne :)

   Poista
 2. NIIN valtavan kaunis ja vehreä sisäänkäynti!
  Meillä sisäänkäynti ei ole vielä valmis, niin en ole lähtenyt sitä kauheasti korostamaan.. :(
  Sinikatajakranssi löytyy ovesta eikä sen ja lyhtyjen lisäksi ole paljon muuta. Mutta josko ensi vuonna sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka voisihan ne kaikki sisäänkäynnin sisustelut viedä katseen niihin eikä kesken oleviin asioihin?

   Poista
 3. Hei, aivan ihania juttuja!!! Onneksi mulla ei ole omaa sisäänkäyntiä, koska muuten mä joutuisin ensin metsälle ja sitten hommiin. Tosi kaunista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Elisa! Ei muuta kuin sisäänkäynti hommaamaan :) :)

   Poista
 4. Ai että miten ihania :) Miten sulla on nuo kartiovalkokuuset istutettu tuohon laakeaan tulisijaan? Onko omassa ruukussa ja se sitten peitelty sammalella, vai joku muu kikka? Hienot on nuo mobiletkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuset on mullassa ihan oikein istutettuna kaikissa ruukuissa :)

   Poista
 5. Kuinka kaunista, olisi monta kuusen oksaa odottamassa aikaa tehdä kransseja, sun muita, joten jospa viikonloppuna saisin jotain tehtyä lisää. Tykkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellistä - materiaali kasassa ja aikaa! Mukavia viikonlopun puuhasteluja sinne!

   Poista
 6. Hei.

  Miten saksitut kartiovalkokuuset selvisivät talven yli?

  Blogisi on ihanan inspiroiva, kiitos siitä!

  Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira, kiva kuulla!!

   Havut ei kestä - ainakaan minulla noin pienessä ruukussa ja täydessä kevätauringossa - talvea ja varsinkaan sitä kevättä. Ei saksittuna, eikä ilman. Niihin täytyy suhtautua vähän kuten kesäkukkiin, kauden jälkeen ne laitetaan pois. Tosin noilla kausi kesti yli puoli vuotta, joten ei paha satsaus näyttävyyteen. Mutta jos ovat maassa ja saksittuna, niin en näe mitään syytä mikseivät menisi samalla tavalla vuodesta toiseen, kuin saksimattomatkin. Toivottavasti tästä oli apua!!

   Aion itse laittaa taas nämä syksyn tullen, niin ihanan näyttävät ne olivat <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig