31. joulukuuta 2015

Jouluruusun leikkoversio + Happy New Year


Jouluruusu. Leikkona. Kyllä kiitos! Tykästyin ikihyviksi näihin tyylilyyleihin, ja ajattelin niiden kauniisti koristavan vuoden vaihteen juhlintaa. Ne saavat vielä ekstraglamouria kuoharilaseista ja kruusatusta tarjottimesta. Seuraavasta vuodesta on pakko tulla hohdokas, jos nämä yhtään suuntaa siihen antavat, eiks vaan :)

Ja kaverina tietty eukalyptusta. Voikohan siihen kyllästyä?


Tein pieniä nippuja noista kahdesta upeasta kasvista, ja sidoin ne kiinni ja rusetille ohuella mustalla nauhalla. 
Lasit vain tarjottimelle, vettä perään ja niput sopivan mittaisiksi. Vuoden viimeisen juhlan kukkakoristeet ovat valmiit - juhlinta voi alkaa!Näin toivottelen teille hyvää, pian alkavaa uutta vuotta! I wish all your dreams come true <3

HAPPY NEW YEAR!

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

18. joulukuuta 2015

Hyasintti LOVES lehtikuusi


Hyasintteja, yksinkertaisia lasiastioita ja lehtikuusen oksia. Siinä ainekset lehtikuusisiin hyasinttiasetelmiin. Oksat tuovat  upeasti kaipaamaani luonnollisuutta joulun ajan kukka-asetelmiin. Näihin hyasintteihin ei sen kummempaa koristetta mielestäni tarvitse edes laittaa.


Otin kolmen hyasintin ruukusta mustan muoviastian pois, ja laitoin multapaakun keskelle matalaa lasiastiaa. Lehtikuusen oksat olen saanut kierrettyä astian reunoille kosteana, jolloin ne jäävät hienosti pyöreään muotoon.Yksi hyasintti korkeassa lasiastiassa lehtikuusen oksan kera on yksinkertainen, mutta mielenkiintoisen näköinen joulukukkavariaatio.

Huiskula


Tehtyäni lehtikuusihyasintit näin yllä olevan kuvan Huiskulan FB sivulla, ja oli jaettava se täällä. Eikö näytäkin kauniille? Hyacinths and branches of larch are doing quite well together in glass vases or what do you think?

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

16. joulukuuta 2015

Terassin valoshow


Yhteistyö: Airam*

Terassi on ihana paikka kausivaloille. Ja vielä ihanampaa on, kun valot näkyvät olohuoneen ikkunoista ja valaisevat sisällekin. Muun muassa tämän takia koitan keksiä terassivaloihin joka vuosi jotain uutta. Syksyllä suunnittelin, että teen täksi pimeäksi kaudeksi terassin pöydän päälle sammalella päällystetyn lampunvarjostinvalaisimen. Ja kun sain Airamilta ihania valolankoja, keksin tehdä vielä ilmavan valoasetelman pöydällekin. Näistä rakennelmista on tämän talven terassin valoshow siis tehty.Keräsin pöydän kahdelle mustalle tarjottimelle kierrätyslasipurkkeja aimo kasat. Asettelin purkkeihin maahan tippuneita, hieman käkkyräisiä männyn oksia, hopealankaa ja hopealehtiä, ja niiden lomaan pikkuvalot. Valot kimaltelevat todella kauniisti läpinäkyvien lasipurkkien ja ilmavien oksien seasta.


Vanhan lampunvarjostimen metallirungon päällystin sammalella. Pyöritin sammalen ohuella rautalangalla varjostimen runkoon kiinni, ja valolangat siihen päälle.Mitäs tykkäätte tästä viritelmästä?

*valot saatu Airamilta

I made the lampshade with moss and the table's construction to jam jars with different branches. I've got a real light show on my terrace this winter I'd say.


/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8. joulukuuta 2015

Havunpuunvihreä sisäänkäynti

Sisäänkäynti koostuu vihreästä, vihreästä ja vihreästä. Tähän vuodenaikaan kun tuota väriä ei liiemmälti näy, niin täytyy se sitten itse tuoda lähelle. Etsiskelin alkusyksystä rungollisia kartiovalkokuusia. Ja kun niitä ei (tietenkään) vastaan tullut, niin päätin kokeilla josko saisin sellaiset tehtyä itse. 


Ja sainhan minä! Ensimmäisen uhrin alaoksat napsin monta kuukautta sitten, ja oksahaavat ovat hienosti umpeutuneet. Loput kaksi napsuttelin marraskuun alussa, ja (ainakin vielä) nekin porskuttavat hyvin, vaikkakin niissä leikkuujäljet näkyvät selvästi.Ja koska tuo kartiovalkokuusi on tiiviskasvuisena jykevä, niin halusin mukaan keveyttä. Sitä toin sitten sisäänkäyntiin pienten metsäkuusten ja havunoksanauhojen muodossa.

Ja pitihän se jättikranssikin rakentaa! Tyttären hulahulavanne sai talvivaatteet havunoksista. Riisutaan se sitten kevään tullen taas toimittamaan oikeaa virkaansa :)


Syksyllä pohdin millaiset valot sitä tälle talville kehittelisi. Halusin ehdottomasti keveyttä ja ilmavuutta, mutta kuitenkin vihreää. Sitten jostakin sain päähäni värkätä tällaiset valomobilet. Ja hyvin ovat muuten nämä talvimyrskyt kestäneet, vaikka sitä pelkäsin. Yhtään palaa ei ole irronnut tuiverruksessa.


My home entrance looks really green, or what you think? That colour is now a must, as the Finnish winter can be really grey.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig