25. marraskuuta 2015

Myymälässä: Ruotsalaisen Zetas puutarhamyymälän joulua 1/2


Kävin viikonloppuna pyörähtämässä Tukholmassa ja  Zetas puutarhamyymälässä.  Siellä oli joulumyyjäiset juurikin tänä viikonloppuna, joten ihmisiä oli liikkeellä ihan mieletön määrä. En ole koskaan nähnyt, että puutarhamyymälään jonotetaan! Aivan crazyä! Vaikkakaan en kyllä yhtään ihmettele, kun kaikki on tehty siellä niin tyylillä. Tykkään ihan mielettömästi tämän paikan stailista. Jos minulla olisi kukkakauppa/puutarhamyymälä siellä näyttäisi hyvinkin paljon tällaiselta <3 Suosittelen seuraamaan somessa heidän laadukasta sisältöään, linkit löytyvät postauksen lopusta.Kuvia on paljon, joten tässä ensimmäisessä osassa on sisältä napsitut ja seuraavassa ulkoa. Puutarhamyymälän sisätilat ovat kohtuullisen pienet, mutta sitäkin tunnelmallisemmat. Korkeutta tilassa on runsaasti, joten se luo toisaalta avaruutta. Tarjolla oli mm. jouluruusuja, huonekuusia, hyasintteja, kieloja, tasetteja ja mehiruusukkeita. Ruukuissa oli paljon kulahtaneita, elämää nähnyttä tyyliä, punasavea, sinkkiä, puuta ja rautaa.Viherkasveja oli myös paljon, mm. huopaitulehtiä, myrttejä, unelmia ja erilaisia kaktuksia. Kaiken ei aina tarvitse olla niin mahdottoman jouluista!Ja niitä amarylliksiä eli ritarkinkukkia oli kyllä todella paljon, sekä ruukuissa että leikkona. Todellinen tämän joulun trendikasvi!

Oli myös aivan mahtavaa nähdä leikkoritarinkukkia maljakoiden lisäksi riippumassa väärin päin. Tuntuu, että tänä jouluna olen nähnyt niitä jo vaikka missä. Se onkin todella helppo ja erittäin näyttävä joulukukkakoristus! Aiheesta tulossa lisää myös täällä.

Zetas netissä/somessa:

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihania kieloja heti bongasin. Mahtaakohan meiltä löytyä mistään kieloja? Paitsi kesällä metsästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielot on ihania, ehdottomasti! Kyllä niitä näkee joskus myynnissä, mutta harvakseltaan. Aina voi koittaa tilata omalta kukkakauppiaalta, jos jotain juuri silloin ei ole, kun käy kaupassa.

   Poista
 2. Aivan unelmaa, että pääsit käymään tuolla. Ja kiitos, että mekin päästiin mukaan kuvien kautta.
  Kukkakaupassa, johon teen keikkaa välillä, kysellään kieloja juuri jouluisin. Mutta niitä on todella hankala saada. Joskus leikkona on kauppias onnistunut saamaan.
  Just sellainen tyyli, josta minäkin tykkään. Seuraankin Zetasia montaa väylää pitkin somessa. Ja olen saanut ihania ideoita.
  Joskus minäkin haluaisin päästä käymään tuolla...huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan mahtava paikka! Juuri niin tunnelmallinen kuin kuvien perusteella voi päätelläkin. Postailen vielä ulkoa kuvia, joten pysyhän kuulolla :)

   Poista
 3. Kieloja ruukussa <3 nyt sain päähäni uuden kukkahimotuksen! Täytyykin ottaa tämä Zetas tarkkaan seurantaan. :)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi kun tuolla on kaunista, aina, kesät talvet! Kieloja himoitseville tiedoksi: Viherlassilassa on valmistumassa erä kieloja jouluksi, juttelin just tänään kauppiaan rouvan kanssa ja kiljaisin riemusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli turkulaisille tiedoksi, että Viherlassilassa ainakin on kieloja tulossa! Kiitos tiedon jakamisesta Sanna!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig