16. marraskuuta 2015

Myymälässä: Floranna - kukkia TöölöstäKävin viime viikolla helsinkiläisessä kukkakauppa Florannassa. Kauppa sijaistee vilkkaasti liikennöidyllä Runeberginkadulla, ja onkin erittäin ihana valopilkku syyskasvien levittäytyessä kaupan edustalle.


Floranna täytti tänä vuonna 11 vuotta, ja kaupan omistaja, tehonainen Hanna Kurtti valittiin Vuoden 2015 Helsingin yrittäjänaiseksi. Juhlia on siis tässä kaupassa piisannut :) Aivan mahtavan inspiroivaa! Onnea vielä <3
Jouluakin oli jo kauppaan saapunut. Aivan mahtavia nuo ritarinkukan sipulit pelkäälleen, ilman ruukkua ja multaa! Lisäksi mm. mehiruusukkeita, pitsilehtiä, hyasintteja, jouluruusuja, atsaleoja, ja paljon leikkoja paikat pullollaan. Kyllä asiakkaan kelpaa tulla täältä valitsemaan mieleisensä!Omaan kassiini sujahti leikkohyasintteja ja ritarinkukan muhkeita sipuleita. Näistä lisää myöhemmin.

I visited this lovely flowershop in Töölö, Helsinki, last week. They already had a little bit of Christmas in there <3

Florannan netti/some:

Ihastuttavaa viikkoa sinne kaikille!
/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanan näköinen kukkakauppa! Kauniita esillepanoja ja sopivasti erilaisia kasvituunauksia. Tykkään aina, kun kasvin juuret ovat näkyvissä.
  Täytyykin poiketa, kun piipahdan seuraavaksi Helsingissä.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä kukkakauppa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Kuljin päivittäin työmatkani Florannan ohitse ja aina yhtä upeana on ollut myymälän julkisivu. Istuin bussissa oikealla puolella ja aamuisin kurkin näyteikkunaa kaihoten. Ajattelin usein, kuinka onnellinen onkaan hän tuolla kukkien ympäröimänä Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kukkakauppojen kukat ja pimeällä ne valaisevat valot ovat kyllä todellinen piristysruiske katukuvassa <3 Erityisesti näin harmaaseen aikaan.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig