9. lokakuuta 2015

Kukkala goes Roosa nauhaHalusin omalta osaltani ottaa osaa Roosa nauha -keräykseen. Tein teille kaikille - joita rintasyöpä jollain tavalla koskettaa - oman kimpun. Ojennan tämän virtuaalisesti sinulle, olitpa itse rintasyövän kokenut tai se on osunut mummosi, äitisi, tyttäresi, vaimosi, siskosi, työkaverisi, ystäväsi, naapurisi tai lenkkikaverisi kohdalle. Tai oletkin ollut todella onnekas - kuten minä - ja omakohtaisia kokemuksia sinulla ei (vielä) ole, mutta tunnet suuria tunteita asiaa kohtaan. Tämä on myös sinulle.


Rintasyöpä koskettaa ihan liian monia meistä. Se on ollut pitkään naisten yleisin syöpä Suomessa, ja joka kahdeksas nainen sairastaa sen jossakin elämänsä vaiheessa. Rintasyöpä on tänä päivänä onneksi hyväennusteinen. Viiden vuoden kuluttua sairastumisesta elossa on lähes 90 % sairastuneista. Rintasyöpä kuitenkin yleistyy koko ajan. Kaikkia syitä ei tiedetä, joten tutkimusta tarvitaan lisää. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta.


Ostin tähän teille ojentamaani kimppuun lähimmästä K-supermarketistani kaksi ruusunippua. Kotona keräsin puutarhasta harmaan ja tummanpunertavalehtisiä kasveja. Ja sidoin ne rönsyileväksi kukkakimpuksi, näin perjantain Roosa nauha -päivän kunniaksi.


Jos tykkäät tekemästäni kimpusta, niin olisi hienoakin upeampaa, jos osallistuisit perustamaani keräykseen Roosa nauhan -sivuilla, ja laittaisit pienen summan Kukkala-blogin pottiin.

KERÄYKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ

I made a bouquet inspired by the Pink Ribbon for all who breast cancer somehow affects. If you like my bouquet, I'd be more than happy if you would donate to Kukkala-blog's fund, which you can find here.

Vaaleanpunaisin terveisin,
/Sanna

* Postaus on toteutettu yhteistyössä vain itseni kanssa - halusta kokeilla pystyisinkö minäkin auttamaan.

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Nyt on kyllä niin asiaa, Sanna! Huikea idea, ihana kimppu ja nauhoitit ainakin mun sydämen ♥
  Kotilaituri goes lahjoittamaan!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kimppu, ihana ele, tärkeää asiaa!! <3 Mä ostin myös ruusukimpun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tärkeä asia se on, ja tuntuu hyvälle, jos pystyy vähänkin auttamaan <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig