31. lokakuuta 2015

Instagram - syys-lokakuu + lehti lähtee..Syyskuussa heitettiin pikku hiljaa haikeat jäähyväiset kesälle. Heinät, kummituspuuthopealangat, karhunvatukan oksat; onhan siinä syksyssäkin puolensa :) Sisällä viherkasvit - isot ja pienet - nousevat aina syksyisin tärkeämpään osaan, kun sisätiloissa enemmän aikaa vietetään.Lokakuussa ihastusta herättivät mm. leikko- ja ruukkukoristekaalitpunertavat viherkasvit ja avokadon pikkutaimet. Lisäksi syksy hiipi olohuoneeseen ja jouluinen juttuni ilmestyi Kotiblogit-lehdessä. Otin myös osaa Roosa nauha -kampanjan keräykseen. Supersuuret sydämelliset kiitokset kaikille lahjoittaneille! Olette aivan ihania ♥

Suoritin tänään myös Kotiblogit-lehden arvonnan, ja lähetän jouluista lukemista HannaKoolle. Onnittelut! Ja iso kiitos kaikille kommentoineille jouluisista postaustoiveista! Niitä(kin) aiheita tullaan käsittelemään täällä seuraavan kahden kuukauden aikana :)

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hei, olisin kysynyt Kotiblogit lehdessä olleesta raudoitusverkosta. Mistä ko. verkko on ja mitkä ovat sen mitat? Mahtava sisustusidea :)) Kiitos ihanan inspiroivasta blogistasi!
  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sirpa, K-raudasta se on ostettu. Niitä myydään eri kokoisia paloja. Tuon omani koko on 80 x 110 cm. Täällä lisää siitä kuvia: http://kukkalablog.blogspot.fi/2015/09/raudoitusverkko-diy-vihreaa-vieras.html

   Poista
 2. Löysin blogiisi Kotiblogit-lehden jutun kautta, ja jään seuraamaan Kukkalan touhuja. Lehtijutusta kokeiluun pääsee Joulutähti metallilankakorissa ja ehkäpä myös viherkasvit shamppanjamaljassa joulupallojen kera.

  Meinaa joulufiilis löytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onpas mukavaa, että tänne olet löytänyt, ja vieläpä saanut inspistäkin. Tervetuloa! Kyllä tässä itseäkin alkaa pikku hiljaa jouluttaa. Eilen laitoin marraskuun kunniaksi jo ensimmäiset talvivalotkin pihalle :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig