7. syyskuuta 2015

String-hyllylläNappasin pari kuvaa omasta String-hyllystäni. Tämä hylly kyllä pakottaa visuaalisesta maailmasta ammentavaa naisihmistä kasaamaan erilaisia asetelmia tasoilleen. Hylly on todellinen monen ilmeen tapaus, koska eri väreillä, hyllykorkeuksien muunteluilla ja sisusteilla, siitä saa juuri omaan silmään sopivan. Itse olen pehmentänyt sen varsin modernia ilmettä karheilla betoniruukuilla ja pienillä marokkolaisilla vivahteilla. 


Hyllylläni on tietenkin vihreää, mitäpä muutakaan :) Mutta helpolla tavalla. Vähällä hoidolla pärjäävät kasvit; pylvästyräkki, aloe ja jokin pallokaktus sekä muutama lankaköynnöksen oksa, sopivat tasoille varsin mainiosti. Piikikkään kaktuksen neulat ovat suojassa korkealla lasikuvun alla, ettei vaan vahingossakaan pienet sormet saisi reikiä.


Löytyykö teiltä String tai jokin muu "asetelmahylly"?

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihastuttavaa!! Mä just hankin stringin ja tuskailin mitä siihen laitan, pieniin väleihin.. Mut tästä nappaan pari ideaa!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla! On totta, että välit on pienet, mutta toisaalta muuntelumahdollisuus mahdollistaa vaikka vain kahden hyllyn käytön. Tai sitten juurikin näin aika pienten tavaroiden pääsyn paraatipaikalle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Tuo on sellainen asetelmahylly että!! :)

   Poista
 3. Pylvästyräkki näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tämä vanha huonekasvi on taas trendikäs, ihan kuten mm. peikonlehti ja kaktukset.

   Poista
 4. Ihanaa, kun kodikkaammat trendit ovat taas suurta huutoa. Esim. koristehyllyt, huonekasvit ja amppelit, jopa naruamppelit. Niin pitkän aikaa on vain pölytöntä, pelkistettyä ja steriiliä ollut muodissa. Tosin en ole sitä muotia edes seuraillut, huonekasveja minulla on ollut aina kodissani. Ja ihana, että ne tulevat taas muotiinkin enemmän.
  Koskahan koteihin saapuu takaisin kunnon kirjahyllyt, joihin voisi tehdä vaikka mitä asetelmia? :) En tiedä kyllä kaipaanko ihan sitä aikaa takaisin.
  Sun asetelmat ovat kyllä aina niin huippuja, saat yksinkertaisetkin asiat näyttämään niin uudenlaisilta ja freeseiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Tämä viherkasvitrendi on kyllä niin pop, ja pysynyt pinnalla jo muutaman vuoden. Toivottavasti ei ihan heti katoa uusien juttujen myötä.

   Poista
 5. Kauniisti olet asetellut esineet hyllylle!
  Pakko hakea noita lankaköynnöksen oksia terassilta maljakkoon, kiitos vinkistä :) Mietinkin yhtenä päivänä, että mitenkähän kestävät maljakossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen! Lankaköynnös kestää tosi hyvin muutaman viikon, vaikka ajattelisi että hentoisena kasvina ei kestä. Mukava kuulla, että sait inspiksen!

   Poista
 6. Voi että! Olet saanut minut innostumaan viherkasveista sisälle. Jossain vaiheessa hävitin kaikki, mutta nyt olen alkanut haalia niitä lisää ja mitä kummallisimpiin astioihin. Täytyykin laittaa vaikka niitä omaan blogiin. Kiitos inspiroivista ja ihanan harmonisista kuvista ja tunnelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle Kesätuulia! Et arvaakaan miten kivalta tuntuu kuulla, että voi ilahduttaa ja inspiroida <3 <3 You made my day!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig