25. syyskuuta 2015

Perjantaikukat - sinisarjan siemenkodat


Kyllä kukkien saaminen on vaan luksusta. Joka kerta se tuntuu yhtä erityiseltä. Tämän kimpun sain visuaalisesti lahjakkailta ja tyylini hyvin tuntevilta työkavereilta. Tykkään ihan hirmuisesti noista tummista sinisarjan (Agapanthus) siemenkodista. Ei sen aina tarvitse kukkivaa kukkaa olla! On upeaa, kun syksyisissä kimpuissa tuodaan vuodenaika kunnolla esille siemenkotineen ja sävyineen.


Tähän sinisarjasiemenkotakimppuun on sidottu kaveriksi peikonlehden lehtiä eri tasoihin. Se antaa kimpulle freesin ilmeen, kun lehdet ovat ikään kuin osana kimppua, eivät vain pohja kukille.


Tässä on käytetty:
- 10 x jo kukkinutta sinisarjaa
- 10 x peikonlehden lehtiä

Ai jai! Ihana, vai mitä? Näitä katsellessa sopii ottaa viikonloppu ilolla vastaan. Have a nice one!

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. On kyllä ihana idea!
  Mä myös ihailen ja keräilen noita Riihimäen lasitölkkejä ja muutenkin sun kuvien taustat on tosi kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tölkki on kyllä todella huippumaljakko! Ja erittäin passeli tuolle kimpulle.
   <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään myös <3 Loistavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Tyylikäs kimppu! Se on aina ihanaa, kun kimpun saa ihmiseltä, joka tuntee saajan tyylin ja uskaltaa vähän revitellä kimppuvalinnassaan. Ruusut ja muut ovat toki aina kauniita, mutta joskus sitä kaipaa jotain ihan uutta ja yllättävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös! Kukkia ja varsinkin niiden yhdistelmiä on niin paljon erilaisia, että niistä voi keksiä ihan mitä vain. Juurikin jotain ihan muuta, kuin aivan perinteistä :)

   Poista
 4. Olen myös ihastellut nyt puutarhassa jo kukkineitakin kukkia. Kauniilta ne siemenkodatkin vaan näyttävät. Hienon kimpun olet saanut ja ihana kun kokeillaan kaikkea uutta kimpuissakin. Saajasta on kyllä ihanaa kun maljassa on oman tyylinen kimppu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta kimpusta tosi paljon - hauskaa kuulla, että olet samaa mieltä :) Vaikka en varsinaisesti syksyihminen olekaan, niin nautin täysillä vuodenaikojen mukaisista kukista.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig