9. elokuuta 2015

Tervetuloa terassikierrokselle

Totesin miehelleni eilen illalla terassilla istuskellessani, että tämä on tällä hetkellä ihan ehdottomasti kotimme ihanin paikka. Siitäpä syystä ajattelin viedä teidät kierrokselle suosikkimestaani!


Jotta jaksatte kuvamaratonin loppuun, tässä teille kulaus virkistävää minttuvettä :) Maustan vedet näin kesäisin erilaisilla mintuilla, tässä kähäräminttua (Mentha spicata 'Crispa'), jota myös mojitomintuksi kutsutaan. Tarjoilualustana toimii tinekhomen järeät mustavalkoiset betonilaatat.


Pöydän valkoiseksi maalatulle puiselle tarjottimelle olen koonnut hyvin valko-naturalin yhdistelmän. Tinekhomen korissa on viikuna, maljakossa banaanisalottisipulin kukintoja kasvimaalta. Puisen, osittain valkoiseksi maalatun "maljakon", ostin ihanasta uudesta espoolaisesta monday TO sunday -putiikista.


Oliivipuut porskuttavat loistavasti. Tuntuvat oikein nauttivan tästä kesästä ja erityisesti olostaan tuossa tilavassa laatikossa. Kertaakaan ei ole kuivuus vaivannut, kun juurilla on riittävästi multatilaa.


Viikuna pukkaa viikunaa. Voi miten ihanat nuo pallerot ovatkaan!


Lankkupenkin kokoelma on muuttunut toukokuusta, jolloin se oli aika tummunpuhuva. Nyt näyttää erittäin raikkaalta ja freesiltä etten sanoisi. Seinälle koottu moodboard toimii inspiraation lähteenä.


Terassikierros päättyi tähän. Oli aivan hengästyttävän monta kuvaa, mutta en vain osannut valita muutamaa. Jään tänne nyt nautiskelemaan ja viettämään aurinkoista kesäaamua. Ihastuttavan lämmintä sunnuntaipäivää sinne ruutujen toiselle puolelle!


/Sanna

Blogia voi seurata Bloglovin'issaFacebookissaInstagramissaPinterestissä tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

20 kommenttia

 1. Enpä yhtään ihmettele, että on suosikkipaikka! Niin kaunista ja harmonista! Ja kasvit kruunaa kaiken! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Miru! Mielestäni se on juurikin niin, että kasvit viimeistelevät sisustuksen, oli se sitten sisällä tai ulkona.

   Poista
 2. Kiitos ihanasta kierroksesta, eipä ihme että terassi on lempipaikkanne!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kierroksesta! Kaunista ja kodikasta on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvät vaan, tosi kiva kun kävitte terassikierroksella :)

   Poista
 4. Ihan mielettömän ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän hauskaa kuulla! Kiva kun kävit kiekalla :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Maarit - kiva kuulla! Mukava, kun kävit kierroksella :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kirsi, kaunis kiitos! Hauskaa kuulla, että miellyttää muidenkin silmää :) Itse kun viihdyn paikassa loistavasti!

   Poista
 7. Onpa kaunista! Onko kotinne muuten ollut koskaan esillä lehdessä? Jos aihe ajankohtainen ja kiinnostaa sinua, laita viestiä photosbysari@gmail.com, niin kerron lisää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari, kiitos sinulle - kommentista ja mielenkiinnosta. Laitan sinulle meiliä.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Voi thanks Johanna - täällä kyllä viihtyy oikein hyvin!

   Poista
 9. En ihmettele minäkään, että terassi on suosikkipaikkasi tällä hetkellä. Eikä kuvia ollut yhtään liikaa, olisin voinut ilolla katsoa toisen samanlaisen mokoman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hauska kuulla Anu, että jaksoit kuvat loppuun :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig