6. kesäkuuta 2015

Vihreää vihreällä


Se kävi vähän kuin huomaamatta. Tai olin sitä hieman suunnitellut, mutta että näin kukatonta? Tänä kesänä minun pihani kesäkukkaryhmät ovat aika vihreävoittoisia. Ruukuissa on yrttejä, lehtien komeuteen perustuvia kesäkukkia, heiniä, kellarissa talvetettuja pensaita ja perennoja. Vihreän värin kaipuu oli kai niin valtaisa menneenä talvena, että otan nyt kaiken takaisin!


Tässä kasvihuoneen vieressä, keinun pöydällä, on kaksi eukalyptusta (Eucalyptus), joihin olen täysin rakastunut! Miten tuo harmahtavan vihreä voikin olla niin täydellinen väri? Samoin sininata (Festuca glauca) - aivan ihana sama sävy! Vähän kellertävämmän vihreää edustaa hentohöyhenheinä (Stipa tenuissima) ja pian koko ruukun mullan peittävät mehitähdet (Sempervivum).


Näissä tunnelmissa viikonloppuun! Ihastuttavan vihreitä ja kukkaisia päiviä sinulle!

/Sanna

Blogia voi seurata Bloglovin'issaFacebookissaInstagramissaPinterestissä tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

14 kommenttia

 1. Onpa kauniita! Ootko tuosta eucalyptuksesta tehnyt jotain vai antanut olla koristeena? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan tuossa ruukussa kesäkukkana vaan. Niistä eukalyptuksen leikkoversioista on kiva tehdä esim. kransseja.

   Poista
 2. Ihania sävyjä! Ja vitsi miten kivoja ruukkuja sulla on! Mulla on jäänyt kesäkukkien ja vihreiden laittaminennyt tosi vähälle kun en ole löytänyt nättejä ja kohtuuhintaisia ruukkuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän probleeman. Minäkin tuskailen välillä mageiden ruukkujen löytymättömyyden kanssa. Nuo ruukut taitaa olla akselilta Prisma, Granit, Plantagen, Clas Ohlson.. Kannattaa pitää silmät auki joka paikassa, niin kyllä niitä kivojakin löytyy, ja yhdistellä sitten niitä toisiinsa.

   Poista
 3. Nuo eukalyptukset ruukkuineen on kyllä tosi upeat! Ja juurikin tuo harmaanvihreä väri, täydellinen. Aina mä täällä vaan huokailen näille sun kukille ja ruukuille... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosi mukavaa, kun käyt!! Mä tykkään noista myös ihan äärettömän paljon :)

   Poista
 4. Voih! Noi eukalyptukset... Miksen mä ostanut silloin tollaista?! Nyt täytyy vaan ihailla sun kuvia. :D

  VastaaPoista
 5. Tykkään niin sun vihreistä! Nättiä, simppeliä ja freesiä :) Kattilakaupalla uutta ♥
  Nuo eucalyptukset on tosi makeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, tykkään myös tosi paljon näistä kesäkukista! Ja nuo harmaanvihreät sävyt jotenkin iskee tosi syvälle.

   Poista
 6. Me like! Mä voisin mennä tällaisella melkein aina, vaikka mulle nyt onkin tulossa kukkia. Tykkään heinistä, mehikasveista, vihreän sävyistä, kuparista ja tummasta. Aina vaan. Tosi onnistunut sun kombosi!

  VastaaPoista
 7. Moikka! Ihastuttavia kukkia :) löysin itselleni myös tuollaisen ruukkueukalyptuksen, mutta kovin kuiviksi lehdet ovat muuttuneet harmikseni kastelusta ja auringosta huolimatta. Miten sulla, oletko saanut pysymään terveinä ja miten olet onnistunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne sinulla sisällä vai ulkona? Sisällä eukalyptus on hieman haasteellinen, koska huoneilma on niin kuiva. On ehdottomasti huolettomampi ulkona, oikeastaan hyvinkin helppo.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig