7. toukokuuta 2015

Lisää amppeleita


1. Betoninen seinäamppeli 16x16x23 cm / clas ohlson 2. Amppeli Cecilia halk. 18 cm / Plantagen
3. Lasiruukkuamppeli 8x10 cm / H&M home

Olen tässä kevään mittaan etsiskellyt kivoja amppeleita. Postailinkin helmikuussa muutaman ok vaihtoehdon. Nyt olen löytänyt omaan käyttötarkoitukseeni terassille sopivat pikkuamppelit, ja ajattelin vinkata teillekin.

Clas Ohlsonilla on tuollainen (1.) rouhea betoninen seinäamppeli. Siinä on pikkaisen tasainen kylki yhdellä puolella, joten se pysyy kivasti seinää vasten. Paksu juuttinaru lisää fiilistä. Plantagenissa on ihan (2.) perusmallinen yksinkertainen musta amppeli (myös valkoinen), joka on simppeliydessään ja väriltään minulle hyvinkin passeli. Lisäksi tuo (3.) H&M:n lasinen  metallilankainen amppeli täytyy käydä tsekkaamassa. Aika kiva ja hyvin epätyypillinen amppelimalli.

Suunnittelen laittavani amppeleihin kohtuu vähällä vedellä tyytyväisinä pysyviä amppeleihin soveltuvia mehikasveja, kuten herttaköynnöstä, helmivillakkoa tai korallikaktusta.

/Sanna

Postaus tehty ihan vain jakamisen ilosta, ei sponssattu.

Blogia voi seurata Bloglovin'issaFacebookissaInstagramissaPinterestissä tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kivat amppelit olet bongannut! Tuo betoninen Clasun versio tuli meille ennen pääsiäistä. Se pysyy myös pöydällä pystyssä, mikäli paikka ei ole tuulinen. Erittäin oivallinen valuvalle kasville, runsaalle yrtille tai rönsyävälle mansikalle. Vaikka take-away-yrttitarha mökkeilevälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nämä oli kivoja amppeleita. Ainut vaan on, että koska ne on aika pieniä, niin kovin aurinkoisella paikalla saa olla koko ajan kastelemassa. Sen takia suunnittelen niihin jotain vähällä vedellä tyytyväisinä pysyviä kasveja.

   Poista
 2. Toi clas ohlsonin amppeli on kyllä just eikä melkein mun mieleen, joten kiitos vinkistä Sanna! Ja mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, mukavaa, että löytyi mieluinen. Mäkin tykkään siitä tosi paljon!

   Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Tosi kivalta vaikuttaa tuo clasun amppeli :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig