28. toukokuuta 2015

Kesävieraat saapuivatNiin se vaan tuli tämäkin päivä, että kasvihuoneen kesävieraat saapuivat. Jei! Tämä pienen pienen kasvihuoneen tarhuri on erittäin iloinen tästä hetkestä. Voisi melkein nostaa maljan kesälle!

Maahan pääsee mm. erilaisia tomaatteja, munakoisoa, paprikaa ja kurkkua. Kohtapuoliin herkutellaankin jo omalla sadolla!

Zilga-viiniköynnös kasvaa yhdessä laatikossa. Toiveissa on, että siitä tulee jonain päivänä iso ja komea.


Ja jottei oman ruuan kasvattelu kävisi liian raskaaksi, Blumat tippukastelujärjestelmä hoitaa viljelyksien vedensaannin.


Sen pidemmittä puheitta, kipittelen nyt laittamaan taimet multiin!

/Sanna
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihana, odotettu hetki ♥ Minä koin tuon saman fiiliksen viikonloppuna - ja sitten jännitin kun tulikin kylmiä öitä. Onneksi herkkutaimet näyttävät kuitenkin selvinneen säikähdyksestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se kesä ihan oikeasti alkaa! Hyvä, että selvisit säikähdyksellä vain, olisi kurjaa menettää herkut. Fiilistellään!

   Poista
 2. Ihanan näköistä ja niin kiva fiilis. Mulla ei ole kiva fiilis, on vaan ahdistus kymmenistä kasveista mitkä odottaa tuolla kiireistä hortonomia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know the feeling, ja niin taatusti moni muukin! Kevättöiden kanssa tulee aina hoppu. Täytyy vaan koittaa ottaa rennosti, ja tehdä sen mitä pystyy. Tätä hoen itselleni erityisesti tänä keväänä :)

   Poista
 3. Kyllä kesävieraiden kelpaa muuttaa noin kauniiseen kasvihuoneeseen. huoh! <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On ihanaa, että taimet on nyt mullissa ja hetken kuluttua saa omia herkkuja <3

   Poista
 5. Niin sievää :) Meillä myös kasvihuoneessa käytössä tuo Blumat, se on ihan loistava systeemi. Haaveilen viiniköynnöksestä, mutta en tiedä missä se majailisi talven. Miten meinaat talvettaa omasi?

  Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Blumat on ihan toimiva peli ollut minullakin, tosin ollut käytössä vasta yhden kesän.

   Viiniköynnös talvehti tuolla kasvihuoneessa, ja siellä se saa ollakin. Zilga on kestävä lajike, joka menee avomaallakin hienosti.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig