26. maaliskuuta 2015

#tulppaanitorstai - munakennon kaunokitNo niin, on viimeisen #tulppaanitorstai-idean vuoro. Nyt ollaan jo ihan kunnolla pääsiäistunnelmissa. Halusin käyttää tähän munakennon ja munankuoria, ja tällaiseen lopputulemaan päädyin. Värimaailma on kivan harmoninen ja pääsiäiselementtejäkin on sopivasti. Eikä tämä vaadi taaskaan ihan kauheasti panostuksia tai sidontataitoja. Elikkäs kaikki mitä tässä on tehty, on laitettu munankuoriin hiukkasen vettä ja kukat niihin. Lopuksi koristeltu kenno muutamilla höyhenillä, munilla ja pajun oksilla. 


Tässä on käytetty:
- 5 kerrottua vaaleankeltaista tulppaania
- munakenno
- puolikkaita kananmunan kuoria
- höyheniä, pieniä munia ja pajun oksia


Aikaisemmat #tulppaanitorstai-ideat:


10. Kukat kuoharilaseissa
11. Höyheniin upotetut

Ja ettei tämä tulppaani-ilottelu nyt ihan vielä tähän päättyisi, laitetaan huomenna pystyyn äänestys. Palkintosetti on mielestäni aikas kiva - joten pysy kanavalla.

/Sanna

Blogia voi seurata Bloglovin'issaFacebookissaInstagramissaPinterestissä tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kaunis idea taas! Tuossa asetelmassa toimivat varmasti nekin tulppaanit, jotka eivät välttämättä näytä aivan salonkikelpoisilta enää vaasissa :)

  VastaaPoista
 2. Siis auts, nyt osui kovasti! Tämä on ehkä kaunein pääsiäisidea, mihin olen törmännyt. Ihan satavarmasti tulee siis meillekin!

  Sini
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Aivan ihana kuulla <3 Perustarpeet löytyy lähes jokaisesta kodista, ja lisähyrskeitä vaan mielen mukaan!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig