29. maaliskuuta 2015

Paloja Kevätmessujen puutarhaosiosta


Nyt on käyty Messukeskuksessa Kevätmessuilemassa. Parasta antia keväthullulle on nähdä juuri tähän aikaan vuodesta vihreää, ja päästä ihan tosissaan kunnon kevätfiilikseen. Jotenkin ihanaa, kun ulkona on kylmä, mutta Messukeskuksen sisällä on kunnon kevät. Seuraavassa on puutarhaosiosta napsittuja paloja, mm. tavaraa, kasveja, ideoita ja kivoja esillepanoja.

Yleiskoristelualueen neljästä eri teemasta pidin hyvin paljon modernin pihan selkeydestä. Rentoutumisalue varjon alla koristekivien päällä, jämerä betonipöytä ja istutusten ryhmittyminen reunoille sekä iso kesäkeittiö miellyttivät minun silmääni.

Yleiskoristelualueen perinnepihasta pidin myös. Kasvihuoneen ja viljelylavojen näkeminen täydessä toiminnassa, sekä yrtit ja kukkivat särkyneetsydämet lievittävät kärsimättömän odottelua omassa puutarhassa. Täydellistä tähän aikaan vuodesta!


Plantagenilla oli esillä mm. yrttejä ja kasvatushyllykkö. Kivat väriyhdistelmät mustaa, harmaata, valkoista ja vihreää. Tykkäsin mm. tummanharmaiden laattojen ja valkoisten koristekivien kontrastista.

Tutustuin myös minulle uuteen myymälään. Voi että, onkin mukava tehdä tällaisia uusia raikkaita bongauksia! Lifestylepuoti on nimeltään Huone ett rum, ja myymälä sijaitsee Kirkkonummella. He ovat juuri avanneet myös nettikaupan. Myynnissä on tuotteita sisustamiseen ja puutarhaan sekä koruja ja rautalankatöitä. Pidin mm. noista kuvassa näkyvistä matalista betoniruukuista.


Yksittäinen suurin ihastusta herättänyt asia oli Kotipuutarha-lehden osastolla olleet mehikasvit kierrätyslasipurkkiamppeleissa. Tämän oli suunnitellut Kati 100%outdoor -blogista - niin trendikästä, tyylikästä ja kierrätyshenkistä. I like! Olen pohdiskellut vähän samantyyppistä viritelmää omalle terassilleni täksi kesäksi, joten oli hauska nähdä sellainen toteutettuna :)

Tällaisia messutunnelmia tällä kertaa. /Sanna
SHARE:

8 kommenttia

 1. Messuista saa ihan eri käsityksen sulla on niin hyvät kuvat! Voi kun koko messut olisivat olleet tämännäköiset :D Mä tykkäsin erityisesti modernista näyttelypihasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kamera vaan kohdistuu niihin kohtiin, jotka miellyttää silmää. Olihan siellä paljon muutakin, kuten kasvirullakoita, mutta ei niitä tullut kuvattua.

   Poista
 2. Sun kuvat on niin ihanan harmoonisia ja oot löytänyt tosi mahtavat kuvakulmat.
  Toi kuva tosta kasvihuoneen nurkasta, saappaista ja istutuksesta on ihan mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Riina! Se kasvihuoneen nurkka oli kuin tehty kuvausta varten :)

   Poista
 3. Todella upeat poiminnat ja kuvat - aivan kuin olisit ollut eri messuilla kuin muut =)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat, Sanna! Sulla on silmää poimia parhaat helmet ja samoja kulmia kurkkisin. Sunnuntaina oli vaan väkeä ja kuvaaminen ei ollutkaan niin helppoa. Tykästyin myös noihin amppeleihin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Uskon, että sunnuntaina oli sen verran porukkaa, että oli hankala kuvata. Onneksi aina kuitenkin jonkun kuvan saa, jos vaan kerkeää kuvata :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig