14. maaliskuuta 2015

Myymälässä: Kotilaituri

Jos asustelet Turun suunnalla tai suuntaat sinne kyläilemään, suosittelen poikkeamaan pienessä Kotilaituri-nimisessä sisustus- ja lankakaupassa Liedossa. Vierailin siellä alkuviikosta, ja ihastuin ikihyviksi. Halusin jakaa teillekin tämän puodin tunnelmaa, joten napsin muutaman fiiliskuvan tännekin.   

Kotilaituri sijaitsee Vilkkimäen vanhassa meijerissä, jossa sinihomejuusto on ihan alunperin saanut alkunsa. Myymälä on tyylikkäästi mustavalkoisen, skandin, rouhean ja teollisuustyylin mixi - paikka juuri minun makuuni :) Erilaisten sisustustuotteiden lisäksi kaupassa on iso valikoima  lankoja hyvinkin monenmoiseen käsillätekemiseen. Lankoihin liittyen kaupalla kokoontuu viikoittain Kässäkerho - mikä hauska idea!

Paikkaa pyörittää erittäin inspiroiva Kati, joka pitää myös Kotilaituri-blogia. On aina mahtavaa tavata ja viettää aikaa innostavien ja samanhenkisten ihmisten kanssa. Ajatusten ja ideoiden vaihto on supervoimaannuttavaa - eikö vain? Tykkään niin rohkeista, innovatiivisista ja touhuikkaista naisista, jotka toteuttavat omia unelmiaan ja saavat asioita oikeasti aikaan. Se, jos jokin, inspiroi valtavasti.Tuoterepertuaariin kuuluu edellisten lisäksi mm. Cozy Roomin ruukkuja, koreja ja kynttilöitä, Musta5101 keittiötarvikkeita, AfroArtin riisikoreja, Magic Graphicsin printtejä ja kortteja sekä oma nahkalaukku/-pussukkamallisto ja paljon muuta.  Mukaan lähti mm. noita supereita riisikoreja, joihin olen aivan ihastunut. Ne ovat tosi monipuolisia säilyttimiä mm. lasten leluille, vaatteille, pyykeille, vilteille ja tietysti kasveille :)

Käy katsomassa lisää -> Kotilaituri netissä/somessa:
Kotilaiturin nettikauppa
Kotilaituri-blogi
Kotilaituri Facebookissa

PS. Vein Katille kevätviemiseksi valkoisia krookuksia lasipurkeissa - käy vilkaisemassa idea täältä.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Kiitos Sanna ihanasta postauksesta ja huipuista sanoistasi <3 Liikuttunut olen. Kauniit kuvat sait aikaan vaikka meitä ei vielä silloin aurinko hellinytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia itsellesi Kati!! Oli tosi mukavaa käydä, ja ihanuutta jakaa mielellään toisillekin!

   Poista
 2. Kotilaituri on niiiin ihana putiikki! Ja Katia mukavampaa kauppiasta saa hakea! Kotilaiturin valikoima on minunkin makuuni, sieltä löytyy aina kaikkea kaunista kotiin ja mökille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - hyvän tuulen ja mahtavien löytöjen paikka <3

   Poista
 3. Ompas aivan ihanan oloinen paikka =) Kiitos vinkistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Mukava vinkata sellaisista paikoista ja asioista, joista itsekin todella tykkää!

   Poista
 4. IHanan blogin löysin, täytyy jäädä lukijaksikin :)

  Voi että mitä ihanuuksia löytyy nuista kuvista, täytyy kurkata kyllä nettikauppaan :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig