8. helmikuuta 2015

Ei niin vihreät viherkasvit

Vaikkakin vihreä on ehdoton the must viherkasveissa, niin pidän todella paljon myös näistä punertavista ja harmahtavista viherkasveista. On piristävää katsella värejä luonnon omassa valossa, olivatpa ne sitten vihreitä, tällaisia hyvin murrettuja kasvimaailman lehtiä tai värikkäitä kukkia. Tälle pöydälle on kerääntynyt pieni ja harmaalehtinen Kalanchoë pumila, hieman marsalan punertavalehtinen ludisia (Ludisia discolor), hopea-marsalanpunertava kuningasbegonia (Begonia Rex) ja vanha vänkkyräinen huopaitulehti (Kalanchoë beharensis). 

Tykkään erityisesti tuosta kuningasbegoniasta. Näitä lehtibegonioitahan on paljon erilaisia. En pidä suurinta osaa lajikkeista ollenkaan vanhanaikaisina, vaan todella sähäkkinä viherkasveina! Vinkkinä jo kesää ajatellen, että ne ovat myös oivia ja erittäin näyttäviä kesäkukkia. Suosittelen! Niillä saa hauskaa isoa lehtipintaa, mielenkiintoisia kuvioita ja värejä kesäkukkaistutuksiin.

Taas tekee mieli kiitellä seuraamisesta ja kommenteista :) Tämä bloggailu on hauskaa puuhaa. Saan jakaa asioita, joista todella tykkään, ja vielä mukavampaa tästä tekee se, että te käytte täällä! Arvostan jokaista käyntiä, kommenttia ja seuraajaa!

Jään nauttimaan leppoisasta ja ihanan aurinkoisesta sunnuntai-iltapäivästä hymyssä suin, ja toivottelen teille mitä ihaninta alkavaa viikkoa!

/Sanna
SHARE:

4 kommenttia

 1. Todella kaunis ja harmoninen asetelma jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Tykkään itse tällaisesta murretusta värimaailmasta muutenkin, joten tähän pöydälle kasvit kerääntyivät kuin itsestään :)

   Poista
 2. Myös minua viehättää tuo murretun vihreä värimaailma kirkkaanvihreää enemmän. Kaunis kokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kasvien lehdissä on niin paljon eri vihreän sävyjä, ja moneen muuhun väriin kallellaan olevia ihanuuksia, muodoista puhummattakaan. Jokaiseen sisustukseen ja makuun löytyy vaikka mitä. Ja kohta päästään nauttimaan lisäksi ulkokasveista! Ihan karkkikauppafiilis!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig