22. tammikuuta 2015

#tulppaanitorstai - riippuvat tulppaanitHyvää tulppaanitorstaita! Tässäpä seuraavan hyvin yksinkertaisen idean vuoro. Tulppaanithan tunnetusti kasvattavat vartta vielä maljakossakin, riippuen hieman lajikkeesta. Samalla ne lähtevät taipumaan suuntaan jos toiseenkin. Eikä siinä mitään, kaunista sekin, mutta tällä kertaa halusin kuitenkin tuoda varret framille, joten tein asettelun hieman toisin.

Tein washiteipillä ristikon korkean maljakon päälle, ja sujautin tulppaanit sen varaan riippumaan. Tällä tavalla sain varret jotenkin uudella tavalla esille, ja kukat jämptisti samalle tasolle. Pituuskasvu ei haittaa, ja kukat pysyvät juuri siellä minne olen ne laittanutkin.

Tässä on käytetty:
- 42 cm korkea maljakko
- violettia ohutta washiteippiä
- nippu violetteja ja pinkkejä tulppaaneja

Tähän saakka tehdyt muut #tulppaanitorstai-ideat:SHARE:

10 kommenttia

 1. Mahtava idea!! Teippiostoksille siis... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teippejähän voi käyttää vaikka minkä värisiä ja jättää osan enemmän näkyviin. Sillä tavalla saa vaikka vähän modernimmankin lookin :)

   Poista
 2. Tosi kaunista! Mistä tollasta teippiä löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro rouva! Mä oon tilannu täältä: http://www.teippitarha.fi. Siellä on kaikkia mahtavia teippejä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Äärimmäisen simppeli, mutta kuitenkin pienellä twistillä :)

   Poista
 4. Simppeli ja tosi staili idea, Sanna! Kivan väriset tulppaanit ja vielä samanvärinen teippi - Teippitarhasta kyllä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika hyvin sattuikin, että oli just samanväristä teippiä :) Joskus tyttärelle tuota tilasin, mutta kyllä äitikin siitä tykkää!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig