3. joulukuuta 2014

Maailman helpoin viherkasviasetelma


Tästä ei jouluasetelman teko helpommaksi muutu! Ja ainakin minä tykkään tällaisista simppeleistä, nopeista ja moderneista jutuista, ja luulen, että joku muukin voisi tykätä. Jokaisesta kodista löytyy jonkinlainen astia ja joulukoristeita. Pieniä viherkasveja saa edullisesti paikasta kuin paikasta. Viherkasvit voivat olla mielestäni vaikka kaikki erilaisia botaaniseen tyyliin tai sitten samaa sorttia modernimpaan makuun, kuten tässä. Asetelman kokoa ja tyyliä voi vaihdella astian ja koristeiden mukaan. Ja hauskaa on vielä sekin, että joulun jälkeen, kun koristeet nappaa pois, tämä toimii ihan perusviherkasvina.


Tässä on käytetty:
Samppanjacooleri
3 pitsilehteä (Fittonia)
Erilaisia ja -kokoisia kuusenkoristepalloja
Leivinpaperia
Multaa

Istutin pitsilehdet multaan, ja peitin sen leivinpaperilla, jotta pallot eivät niin likaantuisi. Sitten vain pallot perään, ja asetelma on valmis! Kuvien pitsilehdet on muuten samat kasvit kuin täällä. Haaveilin jo silloin tällaisesta asetelmasta :)

Miltä sinun jouluasetelmasi näyttävät? Teetkö itse vai ostatko valmiina? Laita vaikka linkki omaan blogipostaukseesi/Instatiliisi, koska olisi hauska löytää uusia kukkaisia seurattavia.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Joo, tuollaiset hyvin rauhalliset ja harmoniset yhdistelmät on kyllä kivoja! Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Pitsilehti on niin kaunis ja kestävä. Kasvissa on kivointa sen väritys ja matala muoto. Sopii hyvin mataliin asetelmiin, Sulla on ihanat kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tosi paljon siitä! Ja jotenkin siinä myös viehättää, että se on perusviherkasvi, jonka saa tehtyä helposti jouluiseksi.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig