23. joulukuuta 2014

Joulua + upside down ritarinkukkaIhania ja leppoisia joulupäiviä. Sitä toivoin, ja sellaisena olen nämä onnistunut (pääasiassa) pitämään. Ei varsinaisesti mihinkään kiirettä, siivouksia ja ruokia siihen tahtiin ettei hermostuta. Ihanaa lomaa! Joulu on valmis, ja vaikkei kaikki olisikaan viimeisen päälle, ei se mitään.   

Tykkään niin noista männyistä lasiastioissa. Sopivat mielestäni todella kivasti joulun aikaan, ja en ole ainoa niistä pitävä, niin kuin kirjoittelinkin joku aika sitten. Tähän kaveriksi mallautuivat iki-ihanat leikkoritarinkukat, maljakossa ja väärin päin.


Tämä jouluihastukseni eli setri (Cedrus libani 'Glauca', libanoninsetri), josta kirjoittelin marraskuussa, porskuttaa ilokseni hyvin. Meillä ei ole tänäkään vuonna oikeaa kuusta, vaan tämä ja männynoksat paikkaavat sitä oikean puun vajetta. Itse kuusipuun virkaa toimittaa valkoinen tekokuusi, joka on itseasiassa hyvinkin pop, nyt kun perheessä on 1-vuotias kaiken kokeilija.

Leikkoritarinkukan voi laittaa myös kattoon roikkumaan. Koska varsi on ontto, sen voi täyttää vedellä, ja kukka pärjää sillä. Koukku vaan kattoon ja varsi narusta riippumaan. Näin pikkuisen erilainen joulukukka on valmis!

Tervetuloa uusille lukijoille, kiva kun olette painaneet nappia :) IHANIA JOULUPÄIVIÄ jokaiselle täällä käyneelle!
SHARE:

2 kommenttia

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig