10. lokakuuta 2014

Syksyinen sisäänkäynti

Sisäänkäynti kasveilla on minulle tärkeä. Siis tärkeää on se, että sisäänkäynnillä on kasveja, tai jotain muuta kaunista mitä katsella. Kotiin on jotenkin ihana tulla, kun ulko-ovella on lämmin vastaanotto.

Haikeana siivosin kesän pois rappusilta, ja vaihdoin syksyisempään. Syksy ei vain ole minun vuodenaikani, mutta parhaani yritän, että siitä saisi nautittavamman. Parhaat kesäkukkani; mehitähdet ja kummituspuu, saivat jäädä. Lisäksi roudasin mukaan vain kaksi kartiovalkokuusta (Picea glauca), laitoin amppeleiden tilalle pajupallerot ja annoin tuulen puhaltaa paikalle ihanan keltaisia vaahteran lehtiä (ja miten ne juuri laskeutuivatkin peittämään ruukkujen multia).

Nyt etupihan tämä osio on valmis ottamaan talven vastaan. Paikat valoillekin kun ovat jo valmiina. Lisää syksyisiä pihahommia odottaa kyllä sitten muualla.


Ihanaa viikonloppua sinulle!

Viime talvena rappusilla näytti tältä, klik. Noita palleroita täytyy kyllä tehdä tänäkin vuonna.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Sisääntulo on käyntikortti kodistasi, ja se on kaunis kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia mummeli! Olen samaa mieltä, sisäänkäynti on tärkeä ja saattaa kertoa paljon talon asujista :) Hyvää jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Todella iloisen näköinen sisäänkäynti. Täytyy itsekin pitää mielessä, josko ensi vuonna etuovelle laittaisi jotakin. Tällä hetkellä koti on vielä täysin vaiheessa sisätiloistakin - ulkotiloista puhumattakaan. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi kommentista ja käynnistä täällä!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig