3. lokakuuta 2014

Kummituspuu - kummajainen vai ihanuus?


Täytyyhän se nyt yksi kummituspuu eli korokia (Corokia) olla sisälläkin! Se vaan on niiiiin super! Ulkona minulla näitä on ollutkin koko kesän, mutta nyt sellainen ilahduttaa myös siis sisällä. Ennemmin näitä ihanuuksia on vilahtanut mm. postauksissa Terden olonurkkaus ja Etupihan sisustettu nurkka.

Hajotin yhden kolmen varren rykelmässä myydyn kasvin ja istuttelin ne erikseen tuohon betoniruukkuun. Valkoisia kiviä vähän pintaan ja minun syksyni ihanin asetelma oli valmis. Taitaa olla siis selvää, että minulla tämä kasvi kuuluu ehdottomasti ihanuuskategoriaan :)


Mitä sinun syksyysi kuuluu? Minä olen ollut koko viime kuun flunssassa, joten en ole päässyt tekemään oikein mitään. Piha on aivan retuperällä, urheilla ei ole voinut yhtään ja tämä blogikin on saanut jäädä täysin. Kaikki välttämättömimmät asiat on vain hoidettu; perhe ja työ. Nyt kun voimat palailevat, niin enköhän tännekin saa taas jotain juttua.

Ihanaa viikonloppua sinulle, hauskaa kun kävit!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Sairastaminen on kurjaa. Toipumista sinulle! Minä olen riehunut kuin heikkopäinen ja rakentanut muotopuutarhaa takapihalle ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta pikkupuuhalta :) Olenkin nähnyt jotain kuvia, täytyy käydä ajan kanssa katsomassa vielä. Mukavia syyspäiviä sinulle. Mukava kun käyt täällä!

   Poista
 2. Kerrassaan ihana tämä kummituspuu. En ole aiemmin törmännyt vastaavaan. Jotakin salaperäistä ja mystistä kätkeytyy tuohon karuunkin olemukseen. Taidan laittaa korvan taakse tämänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä erityislaatuinen kasvi. Todellakin mystinen mutta kaunis. Kiva, että sait inspiraatiota!

   Poista
 3. Kiva blogi sinulla :) Miten saat kummituspuun pysymään hengissä sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä käsittääkseni kummituspuu hankala sisätiloissa onkin. Vaikka samannäköinenhän se on vaikka olisi kuollutkin. Totesin tämän juuri, kun kokeilin puuni lehtiä, rapsakat olivat. Samalta siis näyttää, elossa tai ei! :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig