24. elokuuta 2014

Kynttilöiden lämmössä

Yksi parhaita puolia syksyn pimenevissä illoissa on tietysti kynttilöiden polttaminen. Terassilla alkaa olla jo aika viileä istuskella auringon laskettua mailleen, mutta onneksi kynttilät lämmittävät hieman. Jos ei muuten, niin ainakin sisäisesti.

Nautinnollisia hetkiä kynttilöiden lämmössä!SHARE:

2 kommenttia

 1. Hupaisaa että sulla on tässä postauksessa juuri sellaisia tavaroita ja nojatuoli joita olen meille ajatellut. Meillä on näköjään sama maku :)

  OIit kommentoinut mun kasvimaapostaukseen... Meillä kasvimaa auki etelään ja itään, eli paikka on täysin paahteessa koko päivän. Mä en varjostanut mitenkään. Juju on kosteutta pidättävä ja laadukas pohja. Mulla on 20-50 senttiä pussimultaa, ilman rikkoja. En edes lannoittanut kasvimaata kesän aikana ja sato oli ihan tajuton. Ainoa suojatoimenpide oli hallaharsot tukien päällä koko kylmän kesäkuun. Eli tarkista sun pohjat niin hyvä tulee. Paahteella kasteltiin joka toinen päivä. Toivottavasti näillä vinkeillä saat hyvän sadon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä maku, indeed :)

   Yhtälö taisi olla pienehköt laatikot, se älytön porotus ja kasteluun väsähtäminen. Pussimultaa minäkin olen käyttänyt. Mulla on jonkinmoinen suunnitelma kehkeytymässä ensi vuodeksi...:)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig