4. elokuuta 2014

Etupihan sisustettu nurkka

Takapihamme kylpee auringossa suurimman osan päivää. Se on vähän liikaa nyt, kun aurinkoa on riittänyt ja riittänyt. Joten, eihän siinä muu auttanut kuin jokin viikko sitten sisustaa viihtyisä nurkka etupihalle. Siellä aurinko paistaa vasta puolen päivän jälkeen. Ihana, pakon edessä tehty pikkuprojekti!  

Nurkkaan on kannettu pöytää, tuolia, tauluja, ruukkuja ja kasveja. Kyllä tässä on kelvannut viettää kesäloma-aamuja lasten kanssa ja nauttia varjosta (?).

Heinäseoksen kylvin alkukesällä vanhaan parvekelaatikkoon, ja seoksesta tuli yllätävänkin mukava. Olen todella tykästynyt heiniin viime vuosina, ja tämä kyllä jatkaa ihastusta. Ikisuosikkia, lankaköynnöstä ei voi koskaa olla liikaa!


Laventelit viihtyvät todella mainiosti, ja vetävät puoleensa kaikki tienoon pörriäiset. Olen tyytyväinen, että voin heille tarjota tekemistä. Bataatin olen kasvattanut itse kaupan mukulasta. Että onkin vahva ja vankkavartinen bataatti! Ihan superonnistunut kokeilu, jota kannattaa jatkaa ensi vuonna.

Erikoisen näköinen lankaköynnös (Muehlenbeckia astonii) on hauska löytö. Tämän kasvutapa muistuttaa jotensakin kummituspuuta. Lehdet ovat heleän vihreät ja todella hienon muotoiset. (Jos tiedät tämän suomen kielisen nimen, niin vinkkaa.)

Kummituspuita ja mehitähtiä (Sempervivum) voisin pitää joka paikassa. Superhelppoja, kestäviä ja kauniita. Kasveja ihan parhaasta päästä!


Oikein mukavaa viikkoa!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Heippa! Mä olen tosi iloinen, että löysin blogiisi Pinterestin kautta. Olen jo pitkään etsinyt suomalaista oman tyylistä puutarha-aiheista blogia, tykkään kovasti tyylistäsi ja postauksista. Keep up the good work! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, kiitos! Mukava kuulla. Bloggaaminen on hauskaa puuhaa, mutta tuntuu, että perhe-elon keskellä siihen on kovin vaikea irrottaa aikaa. Mutta aina joskus jonkun postauksen saan tehtyä, ja se on mukavaa. Tervetuloa uudelleenkin!

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig