16. kesäkuuta 2014

Oma pläntti


Kasvihuoneen ympäristö on alkanut kehkeytymään pihan keskipisteeksi. Se kävi pikku hiljaa ja vähän puolivahingossa. Aluksi olivat itse huone ja kasvimaa, sitten keinu ja istutuspöytä. Lisäksi ruukkuja ja koreja on kertynyt enemmän kuin riittävästi. Keinussa on aivan ihana istuskella lasten kanssa tai suunnitella seuraavaa projektia.


Puutarhani on pieni, ja se on rakennettu itse pääasiassa viime kesänä. Tänä keväänä on tullut vielä istutuksia ja viilauksia. Suunnitelmat ovat eläneet ja muuttuneet osittain matkan varrella. Pääpiirteissäin puutarha alkaa olla kuitenkin valmis, onneksi. Tunnen suurta ikionnellisuutta omasta pikku pläntistäni ja sen muovaamisesta.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Cardenian Kati suositteli blogiasi ja voi ihme ja ihanuus, mitä kuvia ja juttuja =) Varmasti tulen jatkossakin nauttimaan blogisi sisällöstä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitos, kiitos! Ihanaa, kun löysit tänne :) Tervetuloa!

   Poista
 2. Tuntuu käsittämättömältä, että piha on valmis kesässä. Mutta pienen pihan saa yllättävän helposti uuteen uskoon. Olisin toivonut uuden pihan, jonka perustaminen olisi ollut helpompaa. Pelkkä vanhan purkaminen ja rikkaruohopeltojen taltuttaminen on järkyttävän työlästä. Siihen vielä sitten se perustaminen päälle. Nyt alkaa olla eka kesä, että on sellainen olo, että yli puolet pihasta on suurinpiirtein tehty. Jotain toivoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon sitä vaan aikaan saakin, kun jää oikein miettimään, eikä aina vaan zuumaa seuraavaa ja "pitäisi tehdä sitä ja tätä ja tota". Kun tahti on ollut kova, on vaikea istua enää aloilleen. Sitä opetellessa :) Tsemppiä ja nautitaan! Ja kiitos vielä linkkauksesta.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig