29. toukokuuta 2014

Tomaatit matkalla huoneeseen + muuta vihreää

Tomaatit ovat matkalla kasvihuoneeseen. Tämä on ensimmäinen vuosi lapsuuden jälkeen, kun minulla on oma kasvihuone. Saa nähdä kuinka tässä käy! Innoissani ainakin olen. Odotan niin sitä, kun saa lämpiminä kesäaamuina hipsiä omaan huoneeseen keräämään omat tomaatit.



Erilaisia lajikkeita täytyy kokeilla, ja sainkin ystävättäreltäni aimo satsin taimia. Lajikkeita sinne on ainakin menossa Kumato, Moneymaker, Gulliver ja Tamina, ja monia muita. Lisäksi jokunen chili ja kurkku.


Kuukausi sitten kasvihuoneeseen istuttamani sipulit ja kylvämäni retiisit ovat mahtavan kokoisia. Nyt ne täytyy pistellä poskeen, jotta saadaan tilaa tomaateille. Onneksi kasvimaalta vihertää jo uutta.


Herukoiden marjat ovat jo todella vauhdissa. Enää vaan väriä pintaan, niin päästään nauttimaan niistäkin! Myös kuukausi sitten multaan laittamani ämpäriperunat näyttävät oikein innokkailta auringonpalvojilta. Tämä on niin mahtavaa aikaa!  
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tomaattiystäväsi vinkkasi blogistasi - aivan ihana! Varmasti tulee seurattua sivujasi jatkossakin :)

    VastaaPoista
  2. Hei, tervetuloa vaan :) Minäkin kävin kurkkimassa sinun blogiasi, lisäsin sen Bloglovinin lukulistalleni. Ihanaa kesää sinulle!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig