SISÄLLÖNTUOTANTO

Teen sisällöntuotantoa omien kanavieni lisäksi asiakkaideni kanaviin - sekä printtiä että sähköistä. Olen myös jäsenenä neljän puutarhabloggaajan yhteisössä Versoilevassa. Lisäksi iso projekti, tekemäni kirja Kaunista ja vihreää, ilmestyi keväällä 2017.

Jos yritystäsi kiinnostaa sisällöntuotantoyhteistyö, olethan yhteydessä:
sanna . rasku ( a ) gmail . com


KAUNISTA JA VIHREÄÄ -KIRJA
Valokuvaamani ja kirjoittamani kirja Kaunista ja vihreää - puutarhassa, terassilla, sisällä, ilmestyi 11.4.2017.

Kirjassa sisustetaan trendikkäästi kasveilla niin puutarhassa, terassilla kuin sisällä. "Innostu kauniista kasveista ja hyödynnä puutarhakasveja ja kukkia niin sisällä kuin ruukkuistutuksissa ulkona. Tuo puutarha terassille ja parvekkeelle tai käytä viherkasveja ulkona. Tee istutuksia pelkästään vihreillä lehtikasveilla tai kasvata tammenterhosta taimi maljakkoon." Kirja innostaa ajattelemaan puutarhan kasvimaailmaa, pihan kulkureittejä, parveketta, hyötytarhaa tai kasvimaata uusin silmin. Anna juurien ja mullan näkyä!

Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 160
EAN: 9789510423646
Kirjastoluokka: 67.3


VERSOILEVA
Versoileva on 2018 perustettu itsenäisten puutarhabloggaajien yhteisö. Versoileva tuottaa monikanavaista vihreää lifestyle -sisältöä blogien, nettiartikkeleiden, videoiden ja podcastien muodossa. Sivusto on aina tuore ja päivittyy useita kertoja viikossa.Blogger Template Created by pipdig