ABOUT

Kukkala on blogi, jossa intoillaan, innostutaan, hehkutetaan ja fiilistellään kukkia ja kasveja sisustamisessa; talvella enemmän sisällä ja kesällä taas ulkona. Blogini sijoittuu jonnekkin puutarha- ja sisustusblogien välimaastoon. Näen puutarhan hyvin sisustuksellisena kokonaisuutena, mm. pihan rakenteet, istuinryhmät, ruukkuistutukset, kasvihuone ja -maa tuovat ihanan fiiliksen. Sisällä taas viherkasvit ja leikkokukat luovat viihtyisän, kotoisan, viimeistellyn ja freesin vihreän ilmeen. Ajattelen kukat ja kasvit ihanina, arjen pieninä iloina. Tämän blogin tarkoitus ei ole olla syvällisten asioiden pohdintapaikka, vaan hyvän tuulen ja keveiden juttujen mesta, joka kumpuaa rakkaudestani puutarha- ja sisustusasioihin.

Olen 38-vuotias kolmen lapsen äiti. Opintoni suoritin Helsingin yliopistossa puutarhatieteestä ja markkinoinnista. Lisäksi olen visualisti, ja takana on myös kursseja floristiikasta. Puutarha-alalla olen työskennellyt leikkokukkien, viher- ja ruukkukasvien markkinoinnin, viestinnän ja myynnin parissa kotimaan lisäksi muutaman vuoden Lontoossa ja Amsterdamissa.

Asun perheineni Espoossa viisi vuotta sitten valmistuneessa omakotitalossa, jonka sisustuksen ja puutarhan olen itse suunnitellut. Päiväni täyttyvät lapsiperhekuvioista ääriään myöten, mutta blogi on äidin oma leikkipaikka, jonne kaatuneet maitomukit ja kasaantuvat pyykkivuoret eivät ylety.

Mukavaa, kun tänne olet löytänyt!

/Sanna Rasku


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig