17. huhtikuuta 2020

Talvi tuli


Talvi tuli. Siis eilen - vihdoin viimein se talvi saapui siis myös tänne Espooseen. Ei ole tainnut koko talvena sataa niin paljon lunta kuin nyt yhden yön aikana. Ja maassa se lumi on osittain edelleen (nämä kuvat eiliseltä).Alle jäivät narsissit, tulppaanit, krookukset. Lehtiään puskevat herukat verhoutuivat valkoiseen.


Edellispäivinä vuorotellen on tullut rakeita, räntää, vettä ja lunta auringonpaisteen lomassa. Joten oli tähän kevään etenemisen eestaas poikkoiluun pieniä osviittoja näkyvissä.

En ole silti huolissani. Kevään kasvit ovat sitkeitä tapauksia. Iloitsen itseasiassa siitä, että nyt on kosteutta maassa. 


--
It's winter now!  
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ohoh! Tulipa sinne paljon lunta.
  Näin kyllä uutisista, että pääkaupunkiseudulle satoi enemmän lunta kuin tänne. Meilläkin on satanut lunta ja rakeita vähän väliä, mutta lumi ei kauan pysynyt maassa.
  Mutta tosiaan ei kevään kasveilla ole huolta ja lumi tuo sulaessaan myös hyvää kosteutta maahan.

  Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti lumi sulaa ja pääset pihahommiin!
  Tai lapset taitavat kyllä riemuita myös lumesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän se sitten tietty sulikin. Ja sen jälkeen onkin ollut kivoja aurinkoisia kevätpäiviä. Niin kiva juttu!

   Poista
 2. Täytyy kyllä todeta, että hieman järkytti torstaiaamuna, kun verhot avasin. Lunta tosiaan oli tullut koko talven edestä. Mutta onneksi tänään lauantaina on ollut lämmintä ja lumi jo sulanut. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan pientä epäuskomusta ilmassa kun aamulla ulos katsoin. Mutta mikäs siinä, jotenkin tähän malliin se kevät tulee joka vuosi. Mutta aina se ihmetyttää. :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig