24. helmikuuta 2020

Inspiraatio - kevät on ihan juuri täällä

Kuva: Flower Council Holland

Ou jeah! Nyt täytyy kyllä iloita ja kunnolla, koska eletään helmikuun viimeistä viikkoa ja tällä viikolla alkaa maaliskuu eli minun mielestäni kevät! En ole osannut oikein ajatella että vielä helmikuussa olisi kevät, vaikka niin paljon merkkejä siitä vuodenajasta olemme saaneet tänä vuonna havaita ja lukea. Silti - ei helmikuu vaan voi olla kevättä! Mutta maaliskuu sitä vastoin on. Valonmäärä lisääntyy ja normaalisti räystäiltä alkaa tippumaan vesi. Jännä kyllä nähdä millainen tästä keväästä on tulossa. Ainakin yöpakkasia on nyt luvattu meille viimein tälle viikolle. Mutta otetaan nyt siis irti kaikki tästä tulevasta. Kevät kun on (mielestäni) se herkullisin vuodenaika! Hieman siihen inspiraatiota alla luvassa:

Kuva: Floradania

O Minulla ei mitään sairaan upeaa skillamattoa ole puutarhassani, mutta voi pojat kuinka kauniita ne ovat muiden puutarhoissa. Mahtava merkki keväästä. Toivoa voi viileää kevättä jotta ekojen sipulikukkien kukinta olisi mahdollisimman pitkä.


O Omassa puutarhassa kevätaurinko saa minut hyppimään innosta. Kasvihuonekin kylpee valossa, ja saa ajatukset tomaattiherkkuihin. Tänä(kään) vuonna en jaksa itse taimia kasvattaa vaan haen suosiolla parhaasta tomaattimestasta eli Myllypellon taimilta.


O Ja tämä hetki. Kun ruukut saa raijattua kellarista ja varastosta ja alkaa kesäkukkasuunnittelu (kuvassa vähän eri meininki, mutta you get the point). Yksi parhaista jutuista - joka vuosi! Enkä kyllä pistäisi pahitteeksi reissua tällaisiin Välimeren maisemiinkaan, mutta se on toinen tarina se.

Kuva: Affari

O Iiihana tuo peikonlehden ruukku! Ja toi kaappi tuolla takana.
Kuva: Flower Council Holland
O Ilmakasvit on edelleen super. Miten mahtavaa olisi, jos kylppärissä olisi luonnonvaloa ja sinne saisi nämä huippikset!
Kuva: Affari
 O Ja se, kun saa ne viherkasvit siirtää terassille. Aivan sitä parhautta myös!

Kuva: Granit
O Ja muutenkin se, kun saa rakennella kesäpesiä puutarhaan. Tyynyjä, pehmukkeita, vilttejä jne jne. Ja lasi kuohuvaa. Malja keväälle!

Kuva: Flower Council Holland
 O Tämä minulta puuttuu - peikonpähkinä. Olen sitä usein harmitellut. Sillä on ihan huikea tuo talviasuinen habitus, mutta kesäasu kun ei niin houkuttele joten se on jäänyt puutarhastani pois - ja ei olisi kannattanut. Kyllä joka puutarhassa täytyy yksi peikonpähkinä olla!

--
Spring is here - almost!
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi, miten ihanan inspiroiva ja kevätfiilistä herättävä postaus!
  Tästä tuli niin toiveikkaalle ja hyvälle mielelle.
  Kiitos ja aurinkoisia keväthetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihania aurinkoisia keväänodotushetkiä! Parasta!

   Poista
 2. Ljuvliga bilder!
  Önskar dig en härlig vecka...
  Kram Titti

  VastaaPoista
 3. Ihania ideoita, varsinkin nuo puut ruukkuihin. Meillä on tuon yhden kuvanlaiset vanhat metalliset terassituolit ruosteisena niin mietin voisikohan ne sähkösinkittää. Tykkään myös siitä kaapista takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nyt pienet puut ruukuissa kuulostaa ihan loistavan mahtavalta ajatukselta!

   Ja sinun terassituolit kuulostavat mageelta. Tarvitsisin myös kokonaan uudet/vanhat tuolit terassille...

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig