17. joulukuuta 2019

Naturelli jouluistutusYhteistyö: Huiskula*

Hellurei! Pääsin kuin pääsinkin tekemään muhkean jouluistutuksen viikonloppuna. Kuinka iloiseksi tulinkaan tästä pienestä hetkestä jonka vietin tämän  istutuksen äärellä.


Tähän kookkaaseen, ruosteiseen luottoastiaani tuli tällä kertaa skimmiaa, erilaisia havuja, ruukussa kasvava kesäorjanlaakeri (ISO JEI!) ja muutama hyasinttti. Sekä päälle sammalta ja runsaasti erilaisia oksia.


Tästä kesäorjanlaakerista (Ilex verticillata) olen erityisen innoissani. Pidän tästä leikkona hurjasti (mm. täällä), mutta ruukussa en ole sitä liiemmin nähnyt. Ihan huippiskasvi tämän vuodenajan istutuksiin sanon minä!


Sääthän on olleet sellaiset, että tällainen istutus hyasintteineen viihtyy aivan mainiosti terassilla. Näköpiirissä ei edelleenkään ole tänne meille kunnon talvea pakkasineen tiedossa, joten istutuksen multa ja kasvit eivät pääse jäätymään.  


Toisinaan minulta kysellään mitä tehdä hyasintin tuoksulle, joten tässä nyt ainakin yksi mahdollisuus: laita se terassille. Siellä tuoksu ei häiritse nenää ja kukatkin avautuvat hitaasti. (Sisällä sen voisi laittaa vaikka kuvun alle?) Mutta hei, nyt loistavaa tiistaita! Ja lempeitä jouluvalmisteluja. <3* istutuksen kasvit saatu Huiskulasta.

--
Here's my Christmas planting including awesome red berried winterberry (Ilex verticillata). 
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:
Blogger Template Created by pipdig